Ζωζώ Σαπουντζάκη
Ζωζώ Σαπουντζάκη – DOT

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 08.05.2021 15:34 Newsroom

«Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η «αειθαλής» Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Ωνάση, αλλά και τους Αριστοτέλη Ωνάση και Σταύρο Νιάρχο. «Με τον Αλέξανδρο Ωνάση γνωριστήκαμε σε ένα κέντρο την Πεταλούδα όπου είχε έρθει με τους φίλους του. Με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε μια σαμπάνια και καθίσαμε… Την άλλη μέρα ήρθε από το σπίτι μου και με πήρε για να πάμε να φάμε στη Γλυφάδα. Με κοίταζε, με θαύμαζε, σαν τρελός έκανε. Ήταν και μικρός, ήταν 17 ετών τότε κι εγώ 19», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Ωνάσης με Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Έτρεμε όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά»

Για τον Αριστοτέλη Ωνάση, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: «Ερχόταν στην Κομπαρσίτσ. Θυμάμαι χορεύαμε ένα βράδυ, ήταν πολύ ερωτευμένος με την Κάλλας, και μου έλεγε διάφορα πράγματα, είχαν τσακωθεί. Αλλά ήταν κύριος! Καθόταν ο Ωνάσης σε ένα τραπέζι με 20 άτομα και ο Νιάρχος μόνος του. Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι».

Έκανε δύο γάμους στη ζωή της ο πρώτος στα 18 και με διάρκεια μόλις 3 μήνες και μάλιστα η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε ότι ήθελε πολύ και την καριέρα αλλά και τον γάμο. Οι δρόμοι τους χώρισαν γιατί τη ζήλευε πολύ κι εκείνη ασφυκτιούσε. Ένας άλλος χωρισμός την έστειλε και στην Αμερική όπου τραγούδησε στα πιο φημισμένα, νυχτερινά κέντρα. Η Σαπουντζάκη είπε επίσης ότι τα τελευταία 20 χρόνια ζει με τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο έρωτας του Ωνάση, ο Νιάρχος και πίστες στην Αμερική

Αναδημοσίευση από το ethnos.gr

Διαβάστε επίσης »