Όπως όλοι καταλάβαμε, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός με την διακοπή του live streaming του Big Brother τις τελευταίες ημέρες.

Το παρελθόν στο Live Streaming του Big Brother

Την στιγμή που όλοι παρακολουθούσαμε με αγωνία, τις ζωντανές εξελίξεις, ξαφνικά η εικόνα πάγωσε και δεν ξαναείδαμε εικόνα από το σπίτι του μεγάλου αδελφού! Ο λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό, τελικά ήταν βαθύτερος από αυτόν τον οποίο νομίζαμε, καθώς τις τελευταίες ημέρες, η παραγωγή μας είχε συνηθίσει σε μικρό διακοπές οι οποίες κάποιες φορές ξεπερνούσαν είναι και τα 15 λεπτά συνεχόμενα, με αποτέλεσμα να νομίζουμε πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό και αυτό που συνέβη το Σάββατο το βράδυ.

Το background του περιστατικού αυτού όμως, είχε μεγαλύτερες βάσεις, καθώς είχε ήδη παρενέβει υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες του spoilers.gr, ο οποίος ζήτησε την άμεση διακοπή της ζωντανής μετάδοσης, μετά από την σχετική επέμβαση του ΕΣΡ στον σταθμό του ΣΚΑΙ. Ο λόγος φυσικά είναι γνωστός σε όλους μας και αφορά τον Κρητικό Αντώνη, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ευθύνεται μερικώς και όχι πλήρως για το συμβάν, άσχετα από τις πεποιθήσεις του και την παράβαση των κανόνων.

Ο σταθμός λοιπόν, καταλόγισε το περιστατικό σε σφάλμα χειριστή της κάμερας, ο οποίος επέτρεψε εκείνη τη στιγμή να βγει ζωντανά αυτή η κουβέντα, με αποτέλεσμα να πάρει τις διαστάσεις στις οποίες πήρε, όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση του.

Τι επακολούθησε στο Live Stream;

Το πότε θα βλέπαμε ζωντανά ξανά πλάνα από το σπίτι του Big Brother είναι σχεδόν αβέβαιο, καθώς είχαν εμπλακεί αρκετοί φορείς, οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε δικαστική διαμάχη τον σταθμό, με απαίτητη το reality του μεγάλου αδελφού να μην παίζει στις οθόνες μας έως ώτου βγεί η απόφαση της.

Που μπορώ να δώ τώρα Big Brother Live Streaming;

Εμείς σας παραθέτουμε πρώτοι το ζωντανό σύνδεσμο για να δείτε ζωντανά εικόνα και ήχο από το σπίτι του Big Brother όταν αυτό θα ενεργοποιηθεί ξανά από την παραγωγή:

Δείτε εδώ:

Αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι του ΣΚΑΪ, έχει αφαιρέσει ακόμα και τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια από την hybrid λειτουργία της τηλεόρασης, καθώς έκρινε πως εμπεριείχαν αντίστοιχες διατυπωμένες εκφράσεις /συζητήσεις από τον Αντώνη ή και άλλους παίκτες, οι οποίες θα μπορούσαν να μετετραπούν σε νέο σκάνδαλο!

Θεωρία συνομωσιας big brother? from greece

 

Διαβάστε επίσης »