Ζώδια 31/01

Ζώδια 31/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Κριό δημιουργώντας ζητήματα για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που μπορεί να αφορούν την προσωπική, την οικογενειακή ή και την επαγγελματική τους ζωή. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζώδια, είναι πραγματικότητα ότι η ένταση δεν αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο, καθώς διεκδικούμε δυναμικά να βρισκόμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κυρίως των συνεργατών και του συντρόφου μας.

Ζώδια 31/01 – Οι

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα.

Κάποια ζώδια θα βιώσουν ένα τεταμένο κλίμα σήμερα.

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε σήμερα είναι ότι το να εκτονώσουμε με απότομο τρόπο τα συναισθήματά μας ενδέχεται να προκαλέσει υπερένταση και συγκρουσιακή διάθεση στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή μας. Είναι προτιμότερο να πάρουμε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν σπουδαίες συνεργασίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο από δω και στο εξής. Στα αισθηματικά, ας αφήσουμε το πάθος να κυριαρχήσει, όπως και το γεγονός ότι πρέπει να δώσουμε χώρο στο ταίρι μας για να εκφράσει τις δικές του προτεραιότητες και ανάγκες.

Το τετράγωνο της Σελήνης στον Κριό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την κατήφεια, την καχυποψία και την ανάγκη να επιβληθούμε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε με ωριμότητα και ψυχραιμία, γιατί οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους δεν θα προσφέρουν τίποτα, παρά θα δημιουργήσουν άσχημο κλίμα στη δουλειά μας.

Είναι σημαντικό να αφεθούμε στη διαίσθηση μας που είναι έντονη και να μην μπούμε σε παιχνίδια παρασκηνιακής φύσεως, καθώς το μόνο που θα καταφέρουμε είναι τελικά να ενισχύσουμε την ένταση και τον εκνευρισμό στις σχέσεις με τους ανώτερους μας. Ας εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δραστηριοποιηθούμε με δυναμικό τρόπο στην εργασία μας και να δείξουμε πραγματικά τι μπορούμε να καταφέρουμε εντυπωσιάζοντας το περιβάλλον που κινούμαστε. Οι αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσουμε.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Τοξότες είναι οι πιο τυχεροί σήμερα, χάρη στην εύνοια του Ήλιου. Τα ζώδια του Κριού και του Υδροχόου επίσης έχουν την τύχη με το μέρος τους, μια και ο Ερμής και ο Άρης θα τους προσφέρουν εξαιρετικές προοπτικές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ο δυναμισμός είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του Άρη που χαρίζει σήμερα στους Υδροχόους  μια θετική ενέργεια. Τοξότες, σήμερα είστε στα πάνω σας και σίγουρα θα τραβήξετε πάνω σας το βλέμμα ενός Υδροχόου. Επωφεληθείτε!

Σήμερα γιορτάζουν.

Ευδοξία, Κύρος.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »