Ζώδια 30/01

Ζώδια 30/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα την πορεία της στον Κριό, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) για να κοινωνικοποιηθούν και να επικοινωνήσουν με πρόσωπα που μπορεί να φέρουν πρωτόγνωρες καταστάσεις στην ζωή τους.

Ζώδια 30/01 – Οι

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Αυτοπεποίθηση, αλλά και έντονη επιθυμία για χαλάρωση σήμερα.

Με τη Σελήνη στο συγκεκριμένο πύρινο ζώδιο δεν είναι εύκολο να περιορίσουμε τον παρορμητισμό μας και αυτό ενδεχομένως  να οδηγήσει σε καταστάσεις που θα ξεφύγουν του ελέγχου μας. Ο εκνευρισμός και η επιθετική διάθεση μπορεί να μας βάλουν σε μπελάδες και σε πιθανές συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας. Είναι κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε για να μην προκαλέσουμε ζητήματα άνευ ουσιαστικού λόγου.

Παράλληλα βέβαια αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση περισσεύουν και ήρθε η στιγμή να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο και σε συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά οφέλη. Σε προσωπικό επίπεδο, επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο και επιδιώκουμε ο σύντροφός μας να ασχοληθεί με τις δικές μας ανάγκες. Το να δώσουμε τον απαραίτητο χώρο για να εκφράσουν και οι άλλοι τις δικές τους απόψεις είναι σημαντικό, ώστε να κρατήσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες.

Νωρίς το πρωί, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο που μας δημιουργεί ένα αίσθημα βεβαιότητας και σιγουριάς γι’ αυτό που πρεσβεύουμε και για ότι προσπαθούμε να επιτύχουμε. Σημαντικές μπορεί να είναι οι κινήσεις που θα κάνουμε για να έρθουμε πιο κοντά στην επίτευξη των ονείρων μας.

Το απόγευμα, το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δεν βοηθά να επικεντρωθούμε στις επιδιώξεις μας και δεν αποκλείεται να θέλουμε να χαρούμε τις στιγμές και να χαλαρώσουμε, παραμελώντας τις όποιες υποχρεώσεις μπορεί να έχουμε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά την διαχείριση επαγγελματικών ζητημάτων, γιατί η υπεραισιοδοξία θα οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και τα λάθη είναι πιο πιθανά από ποτέ.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Αιγόκεροι έχουν την εύνοια της τύχης σήμερα και βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα, αλλά και οι Κριοί δεν πάνε πίσω. Βρίσκονται και οι δυο κάτω από την προστασία του Κρόνου. Στους τυχερούς της ημέρας κατατάσσονται και οι Ταύροι, μια και δέχονται την υποστήριξη του Ποσειδώνα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Η Σελήνη πάντα επηρεάζει σημαντικά τα συναισθήματα και κατά συνέπεια τις σχέσεις ανάμεσα στα ζευγάρια και ειδικά σήμερα έχει μια θετική επιρροή στους Κριούς. Ο Κρόνος, που είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την ασφάλεια και τη σοφία, εξασφαλίζει μια ήρεμη διαβίωση σήμερα ανάμεσα στα ζώδια του Αιγόκερου και του Κριού.

Σήμερα γιορτάζουν.

Χρυσή (όχι βασική εορτή), Αύρα.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »