Ζώδια 29/12

Ζώδια 29/12 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), δίνοντας μας την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στα επαγγελματικά μας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο καλώντας μας να έρθουμε πιο κοντά με τα φιλικά μας πρόσωπα και να περάσουμε όμορφεις γιορτινές μέρες. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ερμής στον Αιγόκερω: Η σκέψη στρέφεται στην κοινωνική καταξίωση. 

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου μας ωθεί να επικοινωνήσουμε τα επαγγελματικά μας σχέδια και να μπούμε στη διαδικασία να δρομολογήσουμε συζητήσεις που θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα σε ότι αφορά την καριέρα μας. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τη μεθοδική, ώριμη και άκρως επαγγελματική σκέψη που διαθέτουμε αυτή την περίοδο σε πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα μας, καθώς είναι αυτά που μπορούν να μας βοηθήσουν στο να επιτύχουμε τα όνειρά μας. 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μας σπρώχνει να βρισκόμαστε μαζί με αγαπημένα μας πρόσωπα και να περνάμε όμορφες στιγμές, εκφράζοντας τις σκέψεις και τις απόψεις μας. Το να ενταχθούμε σε συλλόγους και οργανώσεις είναι κάτι που επίσης μας ικανοποιεί έντονα. Γι’ αυτό είναι πολύ πιθανόν να βρούμε ομαδικές προσπάθειες που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. 

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά τη συμπεριφορά μας, επειδή δεν θα διστάσουμε να γίνουμε αλαζονικοί και εριστικοί με πρόσωπα που διαφωνούν με τις απόψεις μας και δεν συμμερίζονται το προσωπικό μας όραμα. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:
Βάσω Μαυριδου
18 εως 24 Ιανουαριου...χαος απροοπτα
Ant1news.gr
Λίτσα Πατέρα: Ρομαντικό αλλά και ανατρεπτικό το Σαββατοκύριακο (βίντεο)
AstroProvlepsis
Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
00.17 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά

ZNEWS.GR
Οι προβλέψεις αναλυτικά
Ant1news.gr
Ζώδια: Οι προβλέψεις του τριημέρου
H KEΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΡΙΟΣ
Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 15 Ιανουαρίου
Η Σελήνη στον Υδροχόο θα προσπαθήσει να μας βγάλει από το συνηθισμένο μας μονοπάτι, δείχνοντάς μας μια άλλη πορεία, που ενδεχομένως να κρύβει αρκετές εκπλήξεις, όμως μπορεί να φτάσουμε πιο σύντομα στον τελικό

Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου -
Ελεύθερος Τύπος
Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για το πότε θα τελειώσει ο κορωνοϊός και προειδοποιεί για μεγάλες πολιτικές αλλαγές και προδοσίες -
Βάσω Μαυριδου
Ουρανος ορθος
Ant1news.gr
Ζώδια: Οι προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα και η έκπληξη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας (βίντεο)
Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου -
Ant1news.gr
Ζώδια: Τρία διαφορετικά γεγονότα μας επηρρεάζουν (βίντεο)
Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου -
Ελεύθερος Τύπος
Για αυτά τα 7 ζώδια η αυριανή (13/1) Νέα Σελήνη θα σημάνει το βίαιο τέλος ενός κύκλου -
Διαβάστε επίσης »