Ζώδια 28/12

Ζώδια 28/12 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ο Ερμής παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), διανύοντας τις τελευταίες μοίρες του και δίνοντας την αίσθηση ότι οι συζητήσεις για πνευματικά θέματα έχουν την τιμητική τους. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και στρέφει το ενδιαφέρον στις φιλικές παρέες και στις ομαδικές δράσεις. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει συγκρούσεις και ανατροπές που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις στον φιλικό περίγυρο. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τετράγωνο Ουρανός: Η εριστική διάθεση οδηγεί σε συγκρούσεις. 

Οδεύουμε προς το τέλος του χρόνου και ο Ερμής διανύει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη δίνοντας την ευκαιρία να ασχοληθούμε με αντικείμενα που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία και τις φιλοσοφικές μας προσεγγίσεις. Πιθανόν είναι να δρομολογήσουμε ταξίδια είτε στην ύπαιθρο είτε στο εξωτερικό και να περάσουμε όμορφες στιγμές μακριά από τα συνηθισμένα. Οι συναναστροφές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος είναι στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μη χάσουμε ευκαιρία για να βρεθούμε με πρόσωπα που έχουμε καιρό δούμε και ξέρουμε ότι μπορούμε να περάσουμε όμορφα.

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρωνόμαστε στο να περάσουμε όμορφα, συναναστρεφόμενοι τα φιλικά μας πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εμάς να βρεθούμε με πρόσωπα του φιλικού μας περίγυρου και να εκφράσουμε απόψεις και προτάσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν και να γίνουν κοινοί στόχοι και επιδιώξεις. Οι ομαδικές δράσεις είναι αυτές που μας καλύπτουν περισσότερο και επιδιώκουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο όμως μπορεί να φέρει αναστάτωση και νευρικότητα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει εριστικότητα με πρόσωπα που δεν συμμερίζονται τις απόψεις μας. Οι αιφνιδιαστικές αλλαγές στη διάθεση μπορεί να προκαλέσουν ένταση, οπότε ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να μη χαλάσουμε την κατά τα άλλα όμορφη μέρα. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:
Popaganda
Τα για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου του 2021
Popaganda
Τα της Εβδομάδας (17/01-23/01/2021)
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Με τη Σελήνη, από χθες, στους Ιχθύς, η Κυριακή είναι ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, οπότε οι ρυθμοί μας θα είναι λίγο πιο χαμηλοί και δε θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε χρονοβόρο ή κοπιαστικό.

ZNEWS.GR
Ποια ζώδια θα είναι τυχερά; 😍🔝
Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 16 Ιανουαρίου
Με το ξεκίνημα της καινούργιας μέρας, η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς, οπότε και αναμένεται ένα Σάββατο μάλλον χαμηλών τόνων, κατά το οποίο δε θα ασχοληθούμε με ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας. #

Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου -
Βάσω Μαυριδου
18 εως 24 Ιανουαριου...χαος απροοπτα
Ant1news.gr
Λίτσα Πατέρα: Ρομαντικό αλλά και ανατρεπτικό το Σαββατοκύριακο (βίντεο)
AstroProvlepsis
Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
00.17 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά

ZNEWS.GR
Οι προβλέψεις αναλυτικά
Ant1news.gr
Ζώδια: Οι προβλέψεις του τριημέρου
H KEΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΡΙΟΣ
Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

Newsmag
Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 15 Ιανουαρίου
Η Σελήνη στον Υδροχόο θα προσπαθήσει να μας βγάλει από το συνηθισμένο μας μονοπάτι, δείχνοντάς μας μια άλλη πορεία, που ενδεχομένως να κρύβει αρκετές εκπλήξεις, όμως μπορεί να φτάσουμε πιο σύντομα στον τελικό

Ελεύθερος Τύπος
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου -
Διαβάστε επίσης »