Ζώδια 28/02

Ζώδια 28/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη τα ξημερώματα λίγο πριν φύγει από τον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργώντας έντονο συναίσθημα απαισιοδοξία και κατήφειας που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία μας. Ευτυχώς είναι κάτι προσωρινό, γιατί νωρίς το πρωί περνάει στον Ταύρο, δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα για να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής που μας διασκεδάζουν και μας βγάζουν από τη ρουτίνα μας.

Ζώδια 28/02 – Οι

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

H Σελήνη στον Ταύρο ωθεί σε απολαύσεις και σπατάλες.

Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), καθώς φαίνεται να ανεβάζουν ταχύτητα και να γίνονται περισσότερο κοινωνικά και εξωστρεφή από ποτέ. Τώρα, είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με τα οικονομικά μας και πώς να τα βελτιώσουμε, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε σε συζητήσεις και συμφωνίες θα βοηθήσουν στην επίτευξη καλύτερου εισοδήματος. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε πιθανά έξοδα και σπατάλες, καθώς φαίνεται να μην υπολογίζουμε τι ξοδεύουμε στην προσπάθειά μας να περάσουμε καλά.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνοντας ξαφνικά στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να μας απασχολήσουν και να δημιουργήσουν ανασφάλεια και εκνευρισμό. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να διαχειριστούμε με ψυχραιμία τα όποια προβλήματα προκύπτουν, καθώς φαίνεται να επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και τη συμπεριφορά μας σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή.

Το βράδυ, τα πράγματα θα κυλίσουν πιο ήρεμα, μια και η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες, δίνοντας μας την ευκαιρία να λύσουμε ζητήματα του παρελθόντος και να επικοινωνήσουμε με ευκολία τα συναισθήματά μας. Αυτό θα μας ξαλαφρώσει και θα μετρήσει σημαντικά στο να ξεπεράσουμε απωθημένα και ενοχές, καθώς και να νιώσουμε ότι πατάμε γερά στα πόδια μας πιστεύοντας πραγματικά στον εαυτό μας.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ταυράκια, η Σελήνη ανεβάζει την ψυχολογία σας και σας οδηγεί να βγείτε στο προσκήνιο με δυναμισμό. Ιχθείς, το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε αυτά που νιώθετε και να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που επανέρχονται στα αισθηματικά ή και στα επαγγελματικά σας. Λιοντάρια, η Αφροδίτη στον Κριό απογειώνει την αισιοδοξία σας και δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ας δούμε στα αισθηματικά σήμερα, ποια ζώδια έχουν την εύνοια των άστρων. Στις σχέσεις τους ο Καρκίνος με τον Τοξότη θα εκφράσουν ο ένας προς τον άλλον την αγάπη τους, ο Δίδυμος με τον Παρθένο θα έχουν μια άψογη επικοινωνία, ο Κριός με τον Παρθένο θα ανυπομονούν να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι. Από την άλλη, ο Σκορπιός με τον Τοξότη μπορεί να περάσουν κάποιες απρόσμενες αναποδιές. Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Κριός με τον Δίδυμο θα έχουν μια πολύ καλή συνεργασία, ο Ζυγός με τον Αιγόκερω θα συντονιστούν πολύ καλά για να φέρουν σε πέρας το έργο τους, ο Υδροχόος με τον Λέοντα θα έχουν εξαιρετική απόδοση στη δουλειά τους. Ωστόσο, κάποια νεύρα θα υπάρξουν ανάμεσα στον Ζυγό και τον Ιχθύ και θα υπάρξει ανταγωνιστική διάθεση ανάμεσα στον Σκορπιό και τον Τοξότη.

Σήμερα γιορτάζουν

Μαριάννα, Κύρα.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »