Ζώδια 26/02

Ζώδια 26/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δημιουργώντας την ανάγκη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) για να πρωταγωνιστήσουν σε ότι αφορά τον έρωτα και την διασκέδαση. Παράλληλα, σήμερα νιώθουμε το θάρρος να ξεχειλίζει και παίρνουμε πρωτοβουλίες για να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να μας ταλαιπωρούν και να δρομολογήσουμε εξελίξεις που θα έχουν θετική έκβαση για εμάς.

Ζώδια 26/02 – Οι

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Αυτή την Τετάρτη νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε αυτά που ζητάμε από τους γύρω μας, ελπίζοντας να γίνουν αντιληπτά και κατανοητά. Ωστόσο, χρειάζεται κάποια προσοχή, επειδή η Σελήνη στον Κριό διακρίνεται για τη νευρικότητα της και για εγωκεντρικές διαθέσεις, που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σελήνη τετράγωνο Άρης: Προσοχή στις εντάσεις σήμερα.

Το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση και δεν αποκλείεται να προκαλέσει εκνευρισμό και διάθεση για συγκρούσεις, κυρίως σε ότι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον που κινούμαστε. Η έντονη πίεση που μπορεί να υφιστάμεθα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι πιθανό να μας οδηγήσει στα άκρα σε επίπεδο συμπεριφορών και αντιδράσεων και να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα με δυσάρεστες συνέπειες.

Είναι επιτακτική ανάγκη να καταφέρουμε να συγκρατήσουμε την νευρικότητα και να προσπαθήσουμε να κινηθούμε σε πρακτικά ζητήματα, εκτονώνοντας την ένταση που μπορεί να υπάρχει. Σημαντικό είναι επίσης να αφήσουμε στην άκρη επιβλητικές διαθέσεις που το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε ρήξη με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα μας. Είναι απαραίτητο να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να αποφύγουμε συνέπειες που δεν θα είναι ευχάριστες για εμάς.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ταύροι, ο Ουρανός στο ζώδιό σας δίνει σπουδαίες ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα. Δίδυμοι, με τον Δία στον Αιγόκερω το πάθος απογειώνεται και τυχόν νέες γνωριμίες είναι πολλά υποσχόμενες. Τοξότες η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσετε μια υπέροχη μέρα με ευχάριστες εκπλήξεις.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ας δούμε στα αισθηματικά σήμερα, ποια ζώδια έχουν την εύνοια των άστρων. Στις σχέσεις τους ο Καρκίνος με τον Κριό θα περάσουν μια μέρα αγάπης και φροντίδας του ενός προς τον άλλον, ο Ταύρος με τον Ιχθύ θα περιβάλλονται από μια ρομαντική ατμόσφαιρα και ο Λέων με τον Δίδυμο θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες της καθημερινότητας με επιτυχία. Από την άλλη, συναισθήματα ζήλειας θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Σκορπιό και τον Παρθένο και ο Υδροχόος με τον Αιγόκερω θα έχουν αμφότεροι μια τάση για εσωστρέφεια. Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Ιχθύς με τον Κριό θα έχουν εξαιρετική απόδοση στη δουλειά τους, δυο Αιγόκεροι μαζί θα κάνουν ένα εξαιρετικό έργο, ο Τοξότης με τον Λέοντα θα έχουν μια αρμονική συνεργασία, όπως και ο Σκορπιός με τον Λέοντα. Ο Ταύρος με τον Σκορπιό θα έχουν μια σύμπνοια απόψεων, αλλά ο Κριός με τον Καρκίνο θα έχουν διαφορετικές απόψεις και δεν θα προχωρήσουν όπως θέλουν τη δουλειά τους, ενώ το κλίμα δεν θα είναι πολύ καλό ανάμεσα στον Λέοντα και τον Ιχθύ.

Σήμερα γιορτάζουν

Πορφύριος, Ανατολή.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »