Οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια σήμερα.

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Σκορπιό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, εντείνοντας συναισθήματα και ανασφάλειες που μπορεί να υπάρχουν. Το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει την ενσυναίσθηση, τη διαίσθηση και την κατανόηση και δημιουργεί ιδανικό πεδίο σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή. Αργότερα το εξάγωνο της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βοηθά στο να σταθεροποιηθούν και να είναι επικερδείς οι οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να μας ενδιαφέρουν.

Οι αισθήσεις παίρνουν φωτιά σήμερα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, μία θέση δύσκολη για τον συγκεκριμένο πλανήτη, καθώς οδηγεί στη μοναχικότητα, στην καχυποψία και στο να βιώνουμε πιο έντονα από ποτέ φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να υπάρχουν. Επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που μας ενδιαφέρουν, καθώς το ένστικτό μας είναι ισχυρό και μας κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς θετικές εξελίξεις για εμάς. Έντονο είναι το πάθος και ο αισθησιασμός στην προσωπική ζωή και αυτό μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά αρκεί να καταφέρουμε να διαχειριστούμε τη ζήλια και την ένταση που μπορεί να μας προκαλούν τα συναισθήματά μας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εξομαλύνει πιθανές φοβίες και βοηθά στο να δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα τρυφερό και ρομαντικό κλίμα σε προσωπικό επίπεδο, που μπορεί να εναρμονιστεί μοναδικά με το πάθος και να υπάρξουν υπέροχες στιγμές στις σχέσεις όπου τα συναισθήματα κυριαρχούν με θετικό τρόπο και δεν δημιουργούν θύελλα λόγω πιθανών ασφαλειών.

Η διαίσθηση μπορεί να κυριαρχήσει και σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα. Προσοχή όμως, γιατί η τάση του να ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που θα έχουν ψυχολογικό και οικονομικό κόστος. Ας αφεθούμε στο ένστικτο και τη λογική και ας μην αφήσουμε τα συναισθήματα να εμπλακούν σε επιχειρηματικές κινήσεις.

Αργότερα μέσα στη μέρα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οριστικοποιεί και βάζει βάσεις σε πιθανές οικονομικές συνεργασίες που μπορεί να υπάρχουν. Είναι γεγονός ότι μπορεί να δημιουργήσει συγκεκριμένες θετικές προϋποθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν θα αποδώσουν μόνο σε οικονομική βάση, αλλά θα αποδώσουν και σε ότι αφορά την προσωπική μας καταξίωση και προβολή στην καριέρα. Η δουλειά και η προσπάθεια που έχουμε καταβάλει μέχρι στιγμής φαίνεται να βρίσκουν χώρο και να αναγνωρίζονται από τους γύρω μας.

Τα ζώδια σήμερα με την σειρά:

Κριός – προβλέψεις
Ταύρος – προβλέψεις
Δίδυμοι – προβλέψεις
Καρκίνος – προβλέψεις
Λέων – προβλέψεις
Παρθένος – προβλέψεις
Ζυγός – προβλέψεις
Σκορπιός – προβλέψεις
Τοξότης – προβλέψεις
Αιγόκερως – προβλέψεις
Υδροχόος – προβλέψεις
Ιχθείς – προβλέψεις

Διαβάστε επίσης »