Ζώδια 25/02

Ζώδια 25/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύες με τον Άρη στον Αιγόκερω τα ξημερώματα μπορεί να δώσει σε αυτούς που ξυπνούν νωρίς την ώθηση να δραστηριοποιηθούν έντονα σήμερα και να πάρουν πρωτοβουλίες για ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να απασχολούν ακόμα την επαγγελματική τους πορεία.

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της ημέρας. Το πρωί το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ισχυρή διαίσθηση και δυναμισμό σε ότι αφορά πρωτοβουλίες που καλούμαστε να πάρουμε και αφορούν καταστάσεις που εκκρεμούν και μας δημιουργούν άγχος και ψυχολογική πίεση. Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε, τώρα είναι μια καλή στιγμή να δούμε τα πράγματα σε βαθύτερο επίπεδο και να μην επιτρέψουμε σε ότι λειτουργεί πιεστικά στη διάθεσή μας να κυριαρχήσει. Παίρνοντας τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει η καλύτερη δυνατή διέξοδος στα πράγματα.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο όπου μας δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσουμε τον ρεαλισμό και το συναίσθημα, που εναρμονίζονται με μοναδικό τρόπο και μας βοηθούν να δούμε τις όποιες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Το παρελθόν δεν αποτελεί πια βαρίδι στην προσωπική μας εξέλιξη, καθώς έχουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε κατάματα τις πληγές μας και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να λειτουργεί σαν τροχοπέδη στα αισθηματικά μας και γενικότερα στην προσωπική μας εξέλιξη.

Αργά το βράδυ η Σελήνη εγκαταλείπει τους Ιχθύες για να γλιστρήσει στην αγκαλιά του Κριού, ανεβάζοντας τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση. Παράλληλα όμως ανεβαίνει και η νευρικότητα και η διάθεση να γίνουμε εριστικοί με πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που κινούμαστε. Η έντονη κοινωνικότητα μπορεί να οδηγήσει σε εξόδους. Καλό είναι οι αδέσμευτοι να ξεκολλήσετε από τον καναπέ σας, γιατί αυτή την Τρίτη ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Σκορπιοί η Σελήνη στους Ιχθύες λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά στα αισθηματικά σας, Ταύροι εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες για νέες γνωριμίες που θα είναι άκρως τυχερές για εσάς με τον Δία στον Αιγόκερω. Τοξότες η Αφροδίτη στον Κριό απογειώνει το πάθος και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές σε προσωπικό επίπεδο.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ας δούμε στα αισθηματικά σήμερα, ποια ζώδια έχουν την εύνοια των άστρων. Στις σχέσεις τους ο Ταύρος συντροφιά με τον Λέοντα θα περάσουν υπέροχες στιγμές, ο Δίδυμος με τον Τοξότη θα ανυπομονούν να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι, όπως και ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω. Ο Σκορπιός με τον Ζυγό θα νιώσουν τη φλόγα της αγάπης και θα ανταλλάξουν ζεστές αγκαλιές. Από την άλλη, ο Υδροχόος με τον Παρθένο δεν θα καταφέρουν να συνεννοηθούν καλά σήμερα. Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Στα επαγγελματικά σήμερα, ο Κριός με τον Δίδυμο θα έχουν μια άψογη συνεργασία, ο Ταύρος με τον Κριό θα εργαστούν σκληρά και πετύχουν τον στόχο τους, ο Καρκίνος με τον Λέοντα θα τα καταφέρουν αν επικεντρωθούν στη δουλειά τους, ο Παρθένος με τον Ζυγό θα γίνουν αντικείμενο θαυμασμού από τους συναδέλφους τους για τη συνεισφορά τους. Ωστόσο, ανάμεσα στον Σκορπιό και τον Ζυγό δεν θα υπάρξει και πολύ καλό κλίμα σήμερα και ο Υδροχόος με τον Καρκίνο θα έχουν στιγμές έριδας.  

Σήμερα γιορτάζουν

Ρηγίνος, Ταράσιος, Ταρσώ.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:

Διαβάστε επίσης »