Ζώδια 12/02

Ζώδια 12/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στο Ζυγό επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στη συντροφικότητα και τις διαπροσωπικές σχέσεις, επηρεάζοντας σε μεγαλύτερο βαθμό τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε ζητήματα που πιθανόν έχουν προκύψει με τους συνεργάτες ή το ταίρι μας.

Ζώδια 12/02 – Οι

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Σημαντική θα είναι για μας η κοινωνικότητα και η ανάγκη για εξωστρέφεια, καθώς η επιθυμία να βρεθούμε με παρέες, να διασκεδάσουμε ή και να βρούμε την ευκαιρία για φλερτ. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην τάση που θα έχουμε να κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τους γύρω μας, καθώς μπορεί να μας οδηγήσει στο να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές μας επιδιώξεις και να καταπιαστούμε με σχέσεις και καταστάσεις που τελικά δεν μας ταιριάζουν. Οφείλουμε να δούμε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που μας αρέσει και μπορεί να ικανοποιήσει ένα κομμάτι του εαυτού μας μέσα στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις μας.

Το πρωί η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Κριό ενδέχεται να οδηγήσει σε αντικρουόμενα συναισθήματα που καλό είναι να ισορροπήσουμε για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τη συγκεκριμένη συγκυρία. Η ανάγκη για τα δικά μας αποκτήματα και για την κάλυψη των προσωπικών επιδιώξεων μπορεί να έρθει σε εσωτερική σύγκρουση με την επιθυμία να ικανοποιήσουμε τους άλλους και αυτό να μας προκαλέσει εκνευρισμό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τα κοντινά μας άτομα.

Το κυριότερο σε αυτή την αστρολογική συνθήκη είναι να βρούμε τη χρυσή τομή των πραγμάτων για να μπορέσουμε να βρούμε τη λεπτή ισορροπία που χρειάζεται, έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και το ταίρι μας. Γεγονός είναι ότι εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν τόσο σε ότι αφορά τις συνεργασίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, όσο και ότι αφορά τη συναισθηματική μας ζωή, καθώς φαίνεται να μπαίνουμε σε διαδικασία επικοινωνίας, ανταλλαγής συναισθημάτων ή ιδεών που μπορεί με τους κατάλληλους χειρισμούς να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την τύχη σήμερα: Οι Ζυγοί είναι οι πιο τυχεροί σήμερα που επωφελούνται από την εύνοια της Σελήνης. Επίσης, οι Σκορπιοί και οι Λέοντες έχουν θετικές προοπτικές χάρη στη γενναιοδωρία του Δία και  του Ποσειδώνα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Καρκίνος παρέα με έναν Δίδυμο ή έναν Τοξότη θα περάσουν όμορφα, όπως και ο Υδροχόος με έναν Ιχθύ. Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σήμερα γιορτάζουν.

Μελέτιος.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »