Ζώδια 11/01

Ζώδια 11/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Σήμερα η Σελήνη κινείται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού και της Γης, προσφέροντας τους όμορφες κοινωνικές στιγμές. Μετά το μεσημέρι μετακινείται στον Λέοντα προικίζοντας με θετική ενέργεια τα αισθηματικά των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα.

Σελήνη στο Λέοντα: Φλερτ και διασκέδαση κυριαρχούν σήμερα. 

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα για λίγο το πρωί στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή μας, κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και τα οικεία μας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να διαμορφώσουμε τις καλύτερες συνθήκες για να περάσουμε όμορφα μαζί τους. Επιδιώκουμε να βιώσουμε στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας που μόνο τα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορούν να μας προσφέρουν. Έχουμε επίσης τη διάθεση να τακτοποιήσουμε δουλειές στον προσωπικό μας χώρο και να ασχοληθούμε με τη διακόσμηση του.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά τη διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι, καθώς η ψυχολογία μας ανεβαίνει κατακόρυφα. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να είμαστε το επίκεντρο σε όποια παρέα και να βρεθούμε. Είναι απαραίτητο όμως να κρατήσουμε το μέτρο και να μην επιδιώξουμε με υπερβολές να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των γύρω μας γιατί αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το φλερτ κυριαρχεί και μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας, αλλά και νέες γνωριμίες που ενδέχεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή. 

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το απόγευμα, καθώς το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εντάσεις. Θα υπάρχει ένα κλίμα νευρικότητας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν συγκρούσεις. Πιθανόν είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες γνωριμίες που να ταράξουν για τα καλά την ερωτική μας ζωή. Όμως ας έχουμε κατά νου ότι οι συνθήκες είναι ασταθείς. Γι’ αυτό, πριν εμπιστευθούμε κάποια άτομα, ας αφήσουμε τον χρόνο να κυλίσει για να δούμε τις πραγματικές προθέσεις τους.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:

Διαβάστε επίσης »