Ζώδια 10/02

Ζώδια 10/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στην Παρθένο δίνοντας το σύνθημα ότι η μέρα που ξημερώνει αφιερώνεται στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσουμε. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), καθώς φαίνεται να ανεβάζει τη διάθεση τους και να δίνει περισσότερη ώθηση σε επιδιώξεις, στόχους και αρκετό ερωτισμό.

Ζώδια 10/02 – Οι

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί σήμερα τις προϋποθέσεις για να επικεντρωθούμε στη δουλειά και σε πιθανές υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει. Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος και θα λειτουργήσει πιεστικά στην ψυχολογία μας, θέλοντας να δρομολογήσουμε ό,τι έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αφιερώσουμε χρόνο για την προσωπική μας ευεξία, καθώς θέλουμε να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας τη γυμναστική ή κάποιου είδους διατροφικό πρόγραμμα που μπορεί να μας βοηθήσει στο να έχουμε ενέργεια. Πολύ νωρίς το πρωί, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδέχεται να αιφνιδιάσουμε θετικά τους γύρω μας με πρωτοβουλίες που θα ομορφύνουν τη μέρα μας και θα ανατρέψουν το κλίμα ρουτίνας που ίσως επικρατεί.

Πριν το μεσημέρι η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή στους Ιχθύες αλλάζει την ατμόσφαιρα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένταση και διάθεση για λεκτικές αντιπαραθέσεις που μπορεί να κοστίσουν στις συναλλαγές μας με τους άλλους. Θα παρατηρηθεί μια δυσκολία στην επικοινωνία και στην κατανόηση με τους γύρω μας που μπορεί να φέρει ζητήματα στη διεκπεραίωση καθημερινών υποχρεώσεων. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, καθώς βρίσκοντας τη χρυσή τομή στα πράγματα, δείχνοντας καλή διάθεση θα μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε με προσοχή σε αυτά που πρέπει να δρομολογήσουμε και δεν θα αφήσουμε περιθώρια να υπάρξουν εντάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στο εργασιακό περιβάλλον. 

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Η κατάταξη σήμερα έχει ως εξής: Οι Παρθένοι είναι οι μεγάλοι τυχεροί σήμερα, σε όλα τα επίπεδα, χάρη στην εύνοια της Σελήνης. Δεύτεροι έρχονται οι Κριοί, υποστηριζόμενοι από την Αφροδίτη. Ακολουθούν οι Ιχθείς, που δέχονται επίσης την εύνοια των άστρων σήμερα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Υδροχόος παρέα με ένα Λιοντάρι θα έχουν εξαιρετική σχέση, ο Ταύρος με έναν Ζυγό θα απογειωθούν μαζί, όπως και ο Τοξότης με έναν άλλον Τοξότη ή ο Αιγόκερως με έναν άλλο Αιγόκερω. Δείτε αν θα έχετε μια ρομαντική σχέση που θα γεμίσει με χαρά τη μέρα σας! Νέα υπηρεσία Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σήμερα γιορτάζουν.

Χαράλαμπος, Χαραλαμπία, Χαρίλαος.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »