Ζώδια 10/01

Ζώδια 10/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή μας σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Με τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω να είναι σε  ισχύ εδώ και μέρες είναι ξεκάθαρο ότι τώρα έφτασε η στιγμή για να δώσουμε την προσωπική μας μάχη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουμε είτε εσωτερικά μέσα μας είτε σε σχέση με το περιβάλλον που κινούμαστε.

Μοιραία γεγονότα οδηγούν σε ριζικές αλλαγές. 

Η πρώτη έκλειψη της νέας χρονιάς είναι έντονη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μεταμορφωτικές αλλαγές σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική μας πορεία. Είναι γεγονός ότι δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με ζητήματα που πρέπει να διαχειριστούμε με προσοχή για να μην οδηγηθούμε σε αντιπαραθέσεις. Ο υποκειμενισμός είναι στα ύψη και δεν είναι εύκολο να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε. Αυτό που είναι σαφές όμως είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξουμε ριζικά σκεπτικό, νοοτροπία και θεώρηση των πραγμάτων για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στα νέα δεδομένα.

Με την πολυαστρία στον Αιγόκερω (Δίας, Ερμής, Ήλιος, Δήμητρα, Κρόνος, Πλούτωνας), γεγονός είναι ότι μας είναι ευκολότερο να μείνουμε εγκλωβισμένοι, απόλυτοι και αδιάλλακτοι σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μας βολεύουν και διευκολύνουν στο να δικαιολογήσουμε τους εαυτούς μας. Όμως ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε ριζικά πλεύση και να ακολουθήσουμε το συναίσθημά μας, ερχόμενοι σε επαφή με τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν και αντιλαμβανόμενοι τις ευαισθησίες με τις οποίες θα πρέπει να κινηθούμε. Σημαντικό ρόλο παίζει για εμάς η δημόσια εικόνα και η κοινωνική καταξίωση, όμως αυτή θα έρθει μέσα από την ενσυναίσθηση και τη διάθεση να δείξουμε κατανόηση  τόσο στους γύρω μας όσο και στις προσωπικές μας ανάγκες. 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που είναι γεννημένοι στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, καθώς είναι αυτοί που επηρεάζονται άμεσα και μπορεί να δουν τα δεδομένα της  προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής τους ζωής να αλλάζουν σημαντικά, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, όμως θα είναι απαραίτητο για την προσωπική τους εξέλιξη.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:

Διαβάστε επίσης »