Ζώδια 09/01

Ζώδια 09/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ας απολαύσουμε σήμερα τη ζεστασιά της Σελήνης στον Καρκίνο, μια και βρισκόμαστε μία μέρα πριν την έκλειψη που όπως αναμένεται θα αναστατώσει λίγο πολύ τα περισσότερα ζώδια.

Σελήνη εξάγωνο Ουρανός: Ανανεωτικές τάσεις λειτουργούν ευεργετικά.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και προετοιμάζεται για την έκλειψη που επίκειται αύριο, δίνοντας μας την αίσθηση ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι το να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας θα γεμίσει με αγαλλίαση την ψυχή μας. Το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουμε να έρθουμε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, να περάσουμε χρόνο μαζί τους και να τους αφιερώσουμε όμορφες στιγμές δημιουργώντας ατμόσφαιρα τρυφερότητας, ασφάλειας και σταθερότητας.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνοντας την αίσθηση του ανατρεπτικού στην καθημερινότητα και στην οικογενειακή στέγη, κάτι που λειτουργεί ιδιαίτερα θετικά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις που θα μας ευχαριστήσουν.  Ζητήματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικές για εμάς και να αποδώσουν σημαντικά σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές ή τα οφέλη που θέλουμε να έχουμε. Όσον αφορά τα αισθηματικά, είναι μια καλή μέρα για να εκπλήξουμε και να πρωτοτυπήσουμε στη σχέση μας. Αυτός ο αέρας ανανέωσης που φυσά σήμερα είναι αρκετός για να απογειώσει το πάθος και τον ρομαντισμό.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:

Διαβάστε επίσης »