Ζώδια 08/01

Ζώδια 08/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς δίνοντας μας την ώθηση να επικοινωνήσουμε με τα κοντινά μας άτομα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τρίγωνο Αφροδίτη: Καλή διάθεση και φλερτ. 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσουμε κυρίως με πρόσωπα που αισθανόμαστε οικεία. Είναι σημαντικό τώρα για εμάς να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να συμβουλευτούμε τους δικούς μας ανθρώπους για θέματα που μας απασχολούν, να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία μας. 

Σημαντικό είναι βέβαια να προσπαθήσουμε και εμείς να κρατήσουμε ισορροπία στη διάθεσή μας γιατί δεν αποκλείεται να μεταβάλλεται λόγω κούρασης και αυτό να λειτουργήσει εμπρηστικά για τις σχέσεις μας. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας και δίνουν ευκαιρίες στο να κάνουμε σημαντικά βήματα για συνεργασίες που μας ενδιαφέρουν.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνοντας την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά, αφού η διάθεση μας είναι ανεβασμένη. Σημαντικό είναι ότι οι ανάγκες μας εναρμονίζονται με εκείνες των άλλων, καθώς εκφράζουμε αυτά που θέλουμε με σαφήνεια, οπότε και οι άλλοι ξέρουν πως να συμπεριφερθούν για να μας ικανοποιήσουν.

Από την άλλη και εμείς μπορούμε άμεσα να καταλάβουμε πως πρέπει να κινηθούμε για να ευχαριστήσουμε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς. Η διασκέδαση είναι πάντα στο προσκήνιο και μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα έχουν το κάτι διαφορετικό, κάτι αέρινο και πρωτοποριακό.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »