Ζώδια 06/02

Ζώδια 06/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) στο να πάρουν πρωτοβουλίες και να περάσουν καλά. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι στην κυβέρνηση της και αυτό σημαίνει ότι μας παρέχει τις καλύτερες της ενέργειες. Μας προτρέπει να βρεθούμε με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου, καθώς νιώθουμε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με δικά μας άτομα που μπορούν να μας περιβάλλουν με ζεστασιά και πολλή αγάπη.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα.

Δες το ζώδιό σου στο βίντεο: ♈ Κριός: 8:25 ♉ Ταύρος: 11:26 ♊ Δίδυμοι: 14:26 ♋ Καρκίνος: 17:50 ♌ Λέων: 20:52 ♍ Παρθένος: 24:19 ♎ Ζυγός: 27:11 ♏ Σκορπιός: 30:03 ♐ Τοξότης: 33:17 ♑ Αιγόκερως: 36:33 ♒ Υδροχόος: 39:30 ♓ Ιχθύς: 42:48

Σήμερα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάποια σκαμπανεβάσματα της διάθεσής μας που θα είναι εύκολο να υπάρξουν και μπορεί να αιφνιδιάσουν τους γύρω μας και να δημιουργήσουν αντιδικίες. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και είναι σημαντικό για εμάς να κινητοποιηθούμε σε ότι αφορά αγοραπωλησίες, μετακομίσεις και πιθανές εργασίες που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε στο χώρο μας.

Το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικά νέα που θα ευνοήσουν οικογενειακά πρόσωπα και θα έρθουνε αιφνιδιαστικά για να αλλάξουν προς θετική κατεύθυνση την ψυχολογία μας. Το τρίγωνο της αργότερα με τον Ερμή στους Ιχθύες φέρνει θετική επικοινωνία και χαρούμενες σκέψεις που θα αφορούν καταστάσεις οικογενειακής φύσεως που πιθανά θέλουμε να λύσουμε και εκκρεμούν από το παρελθόν.

Αργά το βράδυ, σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον Αιγόκερω, προσφέροντας μας στιγμές ξενοιασιάς και ευχαρίστησης. Παράλληλα, μας δίνει την ώθηση για διασκέδαση και για ιδιαίτερα αισιόδοξη στάση σε ότι αφορά την ευρύτερη κοινωνική μας εικόνα, καθώς φαίνεται να έχουμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε σε πιθανές προσκλήσεις που μπορεί να υπάρχουν και να προέρχονται από πρόσωπα του επαγγελματικού μας περίγυρου. Η θετική διάθεση και η πληθωρική στάση μας δεν θα είναι εύκολο να περάσουν απαρατήρητες και μπορεί τελικά να κεντρίσουν την προσοχή πολλών. Στα αισθηματικά, τα περισσότερα ζώδια σήμερα θα έχουν μια πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό τους. Ομοίως, αν είστε μόνοι, θα υπάρξουν αυξημένες πιθανότητες για μια συνάντηση που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, με έναν εντελώς απρόβλεπτο τρόπο!

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Κριοί δέχονται τις θετικές επιρροές της Σελήνης. Ενώ ο Κρόνος θα αναζωογονήσει τους Υδροχόους. Οι Παρθένοι επίσης ανήκουν στους κερδισμένους της ημέρας, κάτω από την ευεργετική δράση του Πλούτωνα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Τοξότες, η Σελήνη σήμερα εντείνει τα συναισθήματα και αφυπνίζει την επιθυμία για ρομαντικές σχέσεις. Αυτό μπορεί να έχει πολύ θετική έκβαση για εσάς και τους Παρθένους. Η επιμονή και η ωριμότητα θα είναι οι συναισθηματικές ιδιότητες που πολλοί Παρθένοι θα έχουν σήμερα, κάτι που θα αρέσει στους Τοξότες.

Σήμερα γιορτάζουν.

Φώτης (όχι βασική ημερομηνία)

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:

Διαβάστε επίσης »