Ζώδια 06/01

Ζώδια 06/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Θεοφάνεια σήμερα και η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού, θυμίζοντας μας πως η πραγματική ευτυχία κρύβεται στις μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μεγάλη. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τετράγωνο Αφροδίτη: Εσωτερική πάλη, ανάμεσα στην ασφάλεια και την ανεξαρτησία. 

Η Σελήνη  από το αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου μας καλεί να απολαύσουμε κάθε στιγμή με το ταίρι μας ή την παρέα μας, καθώς ήρθε η ώρα να χαρούμε απλά καθημερινά πράγματα που μπορεί να μην τους δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε άλλες στιγμές. Είναι σημαντικό να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, να γευτούμε το αγαπημένο μας φαγητό, να βρεθούμε σε οικείο περιβάλλον και να περάσουμε όμορφα με δικούς μας ανθρώπους.

Όσον αφορά τα αισθηματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε στον αισθησιασμό και το πάθος και να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται στην προσωπική μας σχέση για να απογειωθεί, κάτι που θα μεταφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας στο ταίρι μας.

Ωστόσο, το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο πιθανόν να δημιουργήσει κάποιον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι δεν μας ικανοποιεί τίποτα από αυτά που έχουμε σαν επιλογές σήμερα. Η συγκεκριμένη όψη ενδέχεται να προκαλέσει μέσα μας την επιθυμία να ξεφύγουμε από τα όρια της σχέσης και να κάνουμε κάτι διαφορετικό. 

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε έξοδα που θα πραγματοποιήσουμε, καθώς δεν αποκλείεται να σπαταλήσουμε χρήματα θεωρώντας ότι αυτό θα μας ευχαριστήσει. Αντιθέτως, αυτό που πραγματικά θα συμβεί είναι ότι θα παραμείνουμε με την αίσθηση του ανικανοποίητου και επιπλέον θα δημιουργήσουμε πρόβλημα στον προϋπολογισμό μας. 

Σημαντικό ρόλο θα παίξει αργότερα μέσα στη μέρα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το οποίο θα μας βοηθήσει να σταθεροποιηθούμε σε ψυχολογικό επίπεδο και να δούμε τα πράγματα με ωριμότητα και αποφασιστικότητα, ενώ παράλληλα θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον μας στο ερωτικό στοιχείο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Τι λένε στο twitter για τα ΖΩΔΙΑ:

Διαβάστε επίσης »