Ζώδια 05/03

Ζώδια 05/03 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Αφροδίτη περνάει σήμερα στον Ταύρο, στο ζώδιο της κυβέρνησης της, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να περάσουμε όμορφα και ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Ζώδια 05/03 – Οι

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Αφροδίτη στον Ταύρο: Απολαύσεις και αντιμετώπιση ζητημάτων του παρελθόντος.

Η Αφροδίτη στη συγκεκριμένη θέση εκλύει θετικές ενέργειες, καθώς βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που θεωρείται ιδανικό για αυτήν και επικεντρώνει την προσοχή μας σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Είναι γεγονός ότι αυτό που θέλει να μας ωθήσει να πραγματώσουμε μέσα από αυτή τη διέλευση είναι η απόλαυση των μικρών καθημερινών στιγμών που μπορεί να μας ανεβάζουν σημαντικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Παράλληλα σε ότι αφορά τα οικονομικά μας το πιθανότερο είναι να πάρουμε σημαντικές ανάσες, όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε πιθανές σπατάλες που μπορεί να κοστίζουν στον προϋπολογισμό μας. Το πάθος και ο ερωτισμός απογειώνεται στις σχέσεις και μπορούμε να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ενισχύοντας και αυτή από την πλευρά της την διάθεση να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους και να γίνουμε πιο τρυφεροί και ρομαντικοί στην προσωπική μας ζωή. Ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να μας απασχολήσουν έντονα. Τις πρώτες πρωινές ώρες η αντίθεση της με τον Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα που καλό είναι να ελέγξουμε. Το πρωί το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Ιχθύες απογειώνει την αυτοπεποίθησή μας, αλλά και την ενσυναίσθηση, πράγμα που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε σχέσεις, διαπραγματεύσεις και ζητήματα του παρελθόντος που ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό και να ξεπεράσουμε. Γι’ αυτό, όσοι από εσάς επιθυμείτε να αναβιώσετε μια ρομαντική ιστορία με άτομο από το παρελθόν, διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας για την επανασύνδεση.

Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εξιδανικεύει τα πρόσωπα που έχουμε δίπλα μας και θεωρούνται οικεία για εμάς. Η καλή παρέα μπορεί να δημιουργήσει ιδανική ατμόσφαιρα και να περάσουμε όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που κυριαρχεί στο οικογενειακό πεδίο. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το απόγευμα καθώς η αντίθεση της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Το βέβαιο είναι όμως ότι μπορεί να φέρει και ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε επαγγελματικά ζητήματα που μας απασχολούν, αρκεί να μη θέσουμε στόχους που δεν είναι εύκολο να πετύχουμε. 

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι απολαύστε την έλευση της Αφροδίτης στον Ταύρο που εκτοξεύει τον ερωτισμό και δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες στα αισθηματικά σας. 

Διαβάστε τώρα τις αστρολογικές προβλέψεις  και δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »