Ζώδια 05/02

Ζώδια 05/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Τετάρτη σήμερα και ο Ερμής έχει περάσει στους Ιχθύες, εντείνοντας το ρομαντισμό τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να ασχοληθούμε κυρίως με θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και επιδιώκουμε να τα λύσουμε. Ο Ουρανός από τον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνίδια γεγονότα που μπορεί να αφορούν συναισθηματικά ζητήματα που πιθανόν μας απασχολούν έντονα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι βέβαιο ότι θα φέρει στο προσκήνιο σημαντικά νέα που θα παίξουν ιδιαίτερα θετικό ρόλο για εμάς, καθώς φαίνεται ότι θα μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Κάποιες ιδέες είναι πολύ πιθανόν να ξεπηδήσουν από το πουθενά και θα δώσουν μια ευχάριστη διάσταση στα πράγματα, βοηθώντας μας να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας προβληματίζουν. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν αυτές τις μέρες να επιστρέψει κάποιο άτομο από το παρελθόν ή ακόμα και να βρούμε κάποιο χαμένο αντικείμενο.

Ζώδια 05/02 – Οι

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα.

Δες το ζώδιό σου στο βίντεο: ♈ Κριός: 8:25 ♉ Ταύρος: 11:26 ♊ Δίδυμοι: 14:26 ♋ Καρκίνος: 17:50 ♌ Λέων: 20:52 ♍ Παρθένος: 24:19 ♎ Ζυγός: 27:11 ♏ Σκορπιός: 30:03 ♐ Τοξότης: 33:17 ♑ Αιγόκερως: 36:33 ♒ Υδροχόος: 39:30 ♓ Ιχθύς: 42:48

Νωρίς το πρωί η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στον Τοξότη, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στις μετακινήσεις μας, γιατί οι σπασμωδικές κινήσεις ενδέχεται να οδηγήσουν σε μικρά ατυχήματα που μπορεί να μας κοστίσουν. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, δημιουργώντας ένα πλαίσιο αναστάτωσης σε ότι αφορά τα προσωπικά μας και κυρίως τις ανάγκες μας και πώς τις εκφράζουμε στη σχέση μας. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι δεν θα ωφελήσει να μπούμε σε διαδικασία γκρίνιας ή αντιπαράθεσης με το ταίρι μας, καθώς αυτή η περίεργη διάθεση προέρχεται από μία εσωτερική σύγκρουση δική μας την οποία πρέπει να ισορροπήσουμε.

Στις 7 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, στρέφοντας κυρίως την προσοχή μας σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως που είναι κομβικά για εμάς και μας δίνει την ώθηση να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα οικεία που μπορούν να μας χαρίσουν τρυφερότητα, ζεστασιά και στοργή. Το να υποδεχτούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα στον προσωπικό μας χώρο είναι κάτι που θα μας ευχαριστήσει ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να διοργανώσουμε μία βραδιά όπου μπορούμε να περάσουμε καλά και να δείξουμε το πόσο φιλόξενοι είμαστε. Όσον αφορά τα αισθηματικά μας, θα είναι ιδανικό να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και ερωτικό σκηνικό για δύο που θα τονώσει τη σχέση μας. 

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Λέοντες είναι οι μεγάλοι τυχεροί της ημέρας, μια και ο Ποσειδώνας τους χαρίζει την εύνοια του. Ακολουθούν οι Αιγόκεροι και στη συνέχεια οι Ζυγοί που δέχονται τις θετικές επιρροές του Πλούτωνα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι Λέοντες θα είναι πολύ γενναιόδωροι σήμαρε στα αισθηματικά τους και αυτό δεν θα μείνει απαρατήρητο από τους Αιγόκερους. Αιγόκεροι, ο Ήλιος σήμερα αντανακλά πάνω σας το φως του και θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Λεόντων σήμερα.

Σήμερα γιορτάζουν.

Αγάθη.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »