Ζώδια 03/03

Ζώδια 03/03 – Οι προβλέψεις σήμερα

Πως τα άστρα σήμερα θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο δυσχεραίνει την έκφραση συναισθημάτων.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σήμερα μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις μας, εξαιτίας της δυσκολίας έκφρασης των συναισθημάτων. Ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού είναι σε θέση αδυναμίας και μπορεί να γίνει έντονα εγωίστρια και υποκειμενική δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση, δημιουργώντας δυσαρμονία και δυσλειτουργίες στα αισθηματικά μας. Παράλληλα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες, καθώς μπορεί να μην έχουν την εξέλιξη που περιμένουμε, γεγονός που μπορεί να μας προκαλέσει ανασφάλεια.

Ζώδια 03/03 – Οι

Από νωρίς το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί περίεργες καταστάσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, καθώς το πιθανότερο είναι τελικά να μην είναι ορθές και να απογοητευτούμε από την εξέλιξή τους. Καλό είναι επίσης να κρατάμε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που μας δίνουν, γιατί πιθανότατα να μην γίνουν πραγματικότητα και να εμπιστευτούμε κάποιους που τελικά δεν έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν αυτά που υπόσχονται.

Η διέλευση αυτή μπορεί να φέρει παράξενα συναισθήματα και σκέψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν θα μπορούμε να αντιληφθούμε τα πράγματα όπως είναι και υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθούμε ή και να εξαπατηθούμε. Καλύτερα να μην αντιδράσουμε πολύ σοβαρά σε αυτά που ακούμε και να αποφύγουμε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων με βάση τις πρώτες εντυπώσεις.

Είναι πολύ εύκολο να πληγωθούμε τώρα, γιατί θα είμαστε εξαιρετικά ευάλωτοι συναισθηματικά. Ωστόσο, επειδή η φαντασία έχει το πάνω χέρι σήμερα, ας επιδιώξουμε να αποφύγουμε τις απαισιόδοξες σκέψεις και την εσωστρέφεια και να κάνουμε κάτι ευχάριστο, ώστε να περάσει αυτή η μέρα. Η Σελήνη στο εξωστρεφές και κοινωνικό ζώδιο των Διδύμων μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό. Και ας μην ξεχνάμε, πως καλό είναι να μην κρύβουμε την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού μας, αλλά να τη μοιραστούμε ανοιχτά με τα άτομα που εμπιστευόμαστε. Πείτε σε κάποιον ανοιχτά τα διλλήματα σας ή δώστε ένα χέρι βοήθειας σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα

Σκορπιοί, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Τοξότες, σήμερα δείξτε το ταπεραμέντο σας, γιατί με τη Σελήνη στους Διδύμους θα παρουσιαστούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Ταύροι, ο Δίας στον Αιγόκερω σας δίνει τη δυνατότητα για χρήσιμες νέες γνωριμίες.

Διαβάστε τώρα το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να μάθετε λεπτομέρεις για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας και να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

 

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »