Ζώδια 03/02

Ζώδια 03/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ο Ερμής σήμερα περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας σε επικοινωνιακό επίπεδο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που θα προβληματιστούν και θα κάνουν συζητήσεις και σχέδια σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο τι μπορεί να δώσει ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο, καθώς φαίνεται να μην μπορεί να λειτουργήσει με τον λογικό και ρεαλιστικό τρόπο που επιθυμούμε.

Ζώδια 03/02 – Οι

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα.

Δες το ζώδιό σου στο βίντεο: ♈ Κριός: 8:25 ♉ Ταύρος: 11:26 ♊ Δίδυμοι: 14:26 ♋ Καρκίνος: 17:50 ♌ Λέων: 20:52 ♍ Παρθένος: 24:19 ♎ Ζυγός: 27:11 ♏ Σκορπιός: 30:03 ♐ Τοξότης: 33:17 ♑ Αιγόκερως: 36:33 ♒ Υδροχόος: 39:30 ♓ Ιχθύς: 42:48

Ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται σε θέση αδυναμίας. Η φαντασία απογειώνεται, αλλά ο ρεαλισμός εκλείπει και αυτό θα επηρεάσει έντονα την καθημερινή διαχείριση των πραγμάτων που μας απασχολούν, αλλά και τις σκέψεις μας. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι το να εγκλωβιστούμε σε πιθανή θλίψη και μελαγχολία, λόγω ζητημάτων του παρελθόντος που μπορεί να έρχονται στο μυαλό μας με ευκολία ενδέχεται να οδηγήσει σε λανθασμένη αντιμετώπιση καταστάσεων.

Επίσης, η απόδοσή μας σε εργασιακό επίπεδο ενδέχεται να επηρεαστεί και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αντιμετωπίζοντας τη συγκεκριμένη συγκυρία από διαφορετική σκοπιά, είναι μια καλή στιγμή για να μπούμε σε μία εσωτερική διεργασία που τελικά θα οδηγήσει στο να αντιληφθούμε τι είναι αυτό που μας έχει στοιχίσει και δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε, με σκοπό να το αφήσουμε πίσω μας.

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες ακόμα στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Υδροχόο στην τελευταία μοίρα των δύο ζωδίων μπορεί να δημιουργήσει κάποιον εκνευρισμό, καθώς φαίνεται να μην εκφράζουμε σωστά αυτά που σκεφτόμαστε και αυτό να έχει επίπτωση τόσο στα αισθηματικά μας όσο και στις φιλικές μας σχέσεις. Το τετράγωνο αυτό εξακολουθεί να ισχύει και μετά τη μετακίνηση της Σελήνης στους Διδύμους και του Ερμή στους Ιχθύες.

Η ένταση εντοπίζεται κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό μας περίγυρο και δεν θα διστάσουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που νιώθουμε δικά μας, λόγω ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν και δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε επαγγελματικά βήματα και κυρίως σε εμπορικές υποθέσεις, καθώς και στην εξέλιξη συμφωνιών με άλλα πρόσωπα, μια και δεν θα δυσκολευτούμε να αντιπαρατεθούμε λόγω έλλειψης κατανόησης αυτών που ακούμε. Η επικοινωνία θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη για να έχουμε σαφείς απαντήσεις.

Είναι όλα άσχημα σήμερα; Όχι! Σαν από μηχανής θεός, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη μπορεί να δράσει ευεργετικά στα αισθηματικά μας και εξομαλύνει τα όποια προβλήματα επικοινωνίας δημιουργεί ο Ερμής. Όλα εξαρτώνται από τη θέληση μας! Είναι μια μέρα που ευνοεί την επιστροφή προσώπων από το παρελθόν ή ακόμα και την εύρεση χαμένων αντικειμένων. Επίσης, η ημέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες σε περίπτωση που δεν έχετε σχέση. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να αφεθεί σε αυτή την έκπληξη. Μπορεί λοιπόν στις καθημερινές μας υποχρεώσεις να μην πηγαίνουν όλα τέλεια, αλλά δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε όλα τα προβλήματα που θα απασχολήσουν το μυαλό σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, αρπάξτε την όποια ευκαιρία σας δοθεί για να σπάσετε τη ρουτίνα. Μήπως να προγραμματίσετε μια όμορφη βραδιά για δύο;

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Τοξότες είναι οι πιο τυχεροί, μια και αντεπεξέρχονται πολύ καλά στις κακοτοπιές του Ερμή. Ακολουθούν οι Κριοί χάρη στην εύνοια της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Αλλά και οι Ταύροι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της αναγέννησης, τόσο στα αισθηματικά όσο και σε άλλους τομείς της ζωής μας και σήμερα κάνει ένα όμορφο τρίγωνο με τη Σελήνη στον Ταύρο, παρέα με την Αφροδίτη. Αν είστε Κριός και συναντήσετε έναν Ταύρο, κρατήστε τον κοντά σας! Η Αφροδίτη διεγείρει τις αισθήσεις του Ταύρου και την επιθυμία για αισθησιασμό.

Σήμερα γιορτάζουν.

Σταμάτης, Σταματία, Ασημάκης, Ασημίνα, Συμεών.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »