Ζώδια 01/02

Ζώδια 01/02 – Οι προβλέψεις σήμερα

Σάββατο αύριο και η μέρα ξεκινάει ιδιαίτερα δυναμικά, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο, δίνοντας μας την ευκαιρία να επικεντρωθούμε στο πώς να περάσουμε όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με καλό φαγητό και συζήτηση, μέσα σε μια χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα.

Ζώδια 01/02 – Οι

Δείτε τις αυριανές προβλέψεις και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια αύριο.

Δες το ζώδιό σου στο βίντεο: ♈ Κριός: 5:38 ♉ Ταύρος: 8:24 ♊ Δίδυμοι: 11:20 ♋ Καρκίνος: 14:14 ♌ Λέων: 16:58 ♍ Παρθένος: 20:01 ♎ Ζυγός: 22:45 ♏ Σκορπιός: 25:39 ♐ Τοξότης: 28:33 ♑ Αιγόκερως: 31:23 ♒ Υδροχόος: 34:08 ♓ Ιχθύς: 36:48

Κάποια ξαφνικά γεγονότα θα μας αιφνιδιάσουν αύριο.

Αύριο επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες, καθώς έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε αυτοπεποίθηση μέσω των υλικών αγαθών που αποκτάμε. Αυτό βεβαίως αφορά και τα οικονομικά μας, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία διαδικασία σκέψεων σε ότι αφορά την αναζήτηση νέων πόρων εισοδήματος που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στο να διευρύνουμε αρχικά τους ορίζοντες μας σε επαγγελματικό επίπεδο και δευτερευόντως, και σημαντικότερο, να μπορέσουμε να νιώσουμε πιο ασφαλείς.

Από την άλλη πλευρά όμως η διάθεση για έξοδα και περιττές σπατάλες είναι υπαρκτή και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στο ταμείο μας.  Ο ερωτισμός μπορεί να κυριαρχήσει και να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσουμε όμορφα με το ταίρι μας, όπως για παράδειγμα ένα ρομαντικό γεύμα ή δείπνο.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ανεβάζοντας κατακόρυφα πιθανά τη νευρικότητα, αλλά και δημιουργώντας συνθήκες για ξαφνικά έξοδα που μπορεί να μας οδηγήσουν στο να νιώσουμε ανασφάλεια. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες, όπου μπορούμε να επενδύσουμε ρισκάροντας, προκειμένου να μας φέρουν περισσότερα κέρδη. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε πιθανές προτάσεις που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και μπορεί να φαίνονται άκρως ενδιαφέρουσες.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι ο εκνευρισμός και το έντονο πείσμα δεν θα βοηθήσουν στην προσωπική μας ζωή να ξεπεράσουμε καταστάσεις που μπορεί να μας προβληματίζουν. Είναι επιτακτική ανάγκη να μπορέσουμε να δούμε με ψυχραιμία, διαλλακτικότητα, κατανόηση και εμπιστοσύνη αυτά που θέλει το ταίρι μας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω μας προβλήματα που θα προκληθούν από αιφνίδιες αλλαγές που θα διαταράξουν την προσωπική μας ζωή.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια αύριο.

Οι Λέοντες αναμφισβήτητα είναι οι πιο τυχεροί σήμερα. Η αιτία; Ο Πλούτωνας τους προικίζει με θετική αστρική ενέργεια. Δεύτεροι έρχονται οι Ταύροι, που και αύριο βρίσκονται κάτω από την προστασία του Ποσειδώνα. Ακολουθούν οι Καρκίνοι, χάρη στην εύνοια της Αφροδίτης.

Ποια ζώδια ταιριάζουν αύριο πιο πολύ.

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της ελπίδας και εξαιτίας του, οι Λέοντες ισχυροποιούν αύριο την αυτοπεποίθηση τους και πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα ανέφικτα εφικτά.  Κριοί, το φεγγάρι του Ταύρου σας χαρίζει ευαισθησία και όμορφα συναισθήματα, κάτι που σίγουρα θα αρέσει πολύ στους Λέοντες.

Αύριο γιορτάζουν.

Τρύφωνας. Καλό Σαββατοκύριακο, αγαπημένοι μας φίλοι!

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης »