Σεξιστικά και υποτιμητικά μηνύματα δέχθηκε η γνωστή ηθοποιός όταν δημοσίευσε κακή εμπειρία από εστιατόριο στην Κεφαλλονιά.
Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα με την καλή της φίλη και σπουδαία συνάδελφο της Μαρία Ναυπλιώτου βρίσκονται για διακοπές στην Κεφαλλονιά. Παρότι οι δύο γυναίκες απολαμβάνουν τη φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού, υπήρξε αυτή η παραφωνία που τους χάλασε τη διάθεση.
Οι δύο φίλες επισκέφθηκαν ταβέρνα στο νησί και εκεί, όπως καταγγέλει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Δούκα, βρήκε ένα κουκούτσι ελιάς στο ιμάμ της που μαρτυρά ότι ήταν αποφάγια προηγούμενου πελάτη. Επιπλέον, το κατάστημα δεν ενημέρωσε ποιες τροφές είναι από κονσέρβα.
Και ενώ όλοι θα περίμεναν τουλάχιστον ένα συγνώμη για την κακή εξυπηρέτηση του καταστήματος, η γνωστή ηθοποιός δέχθηκε υβριστικά μηνύματα τα οποία μεταξύ άλλων της έλεγαν «του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έφτυνες ή τα έπινες;» και άλλα σεξιστικά και υποτιμητικά μηνύματα.
Μάλιστα, σε συνέχεια του περιστατικού, η Ζέτα Δούκα υποστηρίζει ότι την επόμενη μέρα σε καφετέρια του νησιού – που όπως αποδείχθηκε άνηκε σε συγγενή του ιδιοκτήτη της ταβέρνας- δέχθηκαν λεκτική επίθεση.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Ζέτα Δούκα – Κατήγγειλε ταβέρνα για κακή ποιότητα και αντί για συμπαράσταση δέχτηκε… [φωτο]

Διαβάστε επίσης »