Ήταν τηλεόραση δεκαετίας ’80. Στο «ΦλΕΡΤ» αναφέρομαι φυσικά που άλλαξε πολλές φορές συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ήταν φυσικό και επόμενο καθώς υπήρχε κλίμα δημόσιας υπηρεσίας όπως μου είπαν χαρακτηριστικά.

 

Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος στο νέο μεσημεριανό της Ε.Ρ.Τ. Οι όροι και η σκαλέτα… 

 

 

Και πολλές φορές η σκαλέτα ήταν άδεια από θέματα και γέμιζε με χαώδεις συζητήσεις. Αυτές τις παθογένειες δεν θέλει ούτε η ΕΡΤ αλλά ούτε και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου που θα είναι σίγουρα μπροστά από τις κάμερες και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος που θα έχει την αρχισυνταξία της νέας εκπομπής αλλά ενδέχεται να τον βλέπουμε και μπροστά από τις κάμερες.

 

 

 

Αν και η αρχική σκέψη ήταν να γίνει μεικτή συμπαραγωγή τελικά θα δοθεί όλη η παραγωγή στην ομάδα του DOT η οποία θα επιλέξει και την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Θα είναι μια σύγχρονη εκπομπή με την έννοια του Lifestyle όπως διαμορφώνεται στις μέρες μας και φυσικά θα στηρίζει και όλα τα προγράμματα της ΕΡΤ. Δεν θα έχει «βαριά απαρχαιωμένη κουλτούρα» αλλά «σύγχρονη ματιά στις τέχνες και τον πολιτισμό» όπως μου είπαν χαρακτηριστικά.  

Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »