Ο Ζαχίρ αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη με τα χαρτιά του όταν πήγε στις audition του MasterChef.

«Μετά την πρώτη συνέντευξη, μου ζήτησαν από την παραγωγή ταυτότητα ή διαβατήριο. Τους εξήγησα πως είχα μόνο άδεια παραμονής και ένα ταξιδιωτικό έγγραφο που έληγε στις 22 Φεβρουαρίου. Ακολούθησε η δοκιμασία με τα κρύα πιάτα, που δεν έδειξε η τηλεόραση, στην οποία παρουσίασα μια σαλάτα.

Η σαλάτα άρεσε πολύ στον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος έδωσε και το ΟΚ για να περάσω από την οντισιόν. Από την πρώτη μου συνέντευξη μέχρι και την ημέρα που έγινε το γύρισμα για την οντισιόν έχασα τέσσερα κιλά από το άγχος και την αγωνία μου. Το αφεντικό μου στο ιταλικό εστιατόριο στράβωσε πολύ όταν του είπα για τη συμμετοχή μου στο MasterChef, και με το δίκιο του, γιατί με είχε πάρει ως μόνιμο στην κουζίνα και λίγο πριν από τις γιορτές εγώ έφυγα. Στενοχωρήθηκα που αποχώρησα από το μαγαζί και του ζήτησα συγγνώμη.

Συζητήσαμε, όμως, μου είπε πως θέλει το καλό μου και με συμβούλεψε να ακολουθήσω την επιθυμία μου και να πάω. Μάλιστα, ήξερε και ορισμένα πράγματα για τη ζωή μου και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα όλα αυτά τα χρόνια», εξομολογήθηκε ο Ζαχίρι .


Διαβάστε επίσης »