Φρίκη προκαλεί η ομολογία ενός 4χρονου κοριτσιού, το οποίο φέρεται ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από έναν 20χρονο πακιστανικής καταγωγής στη σχολή ιππασίας που πήγαινε στο Κορωπί.

 

Υπόθεση απόπειρας βιασμού 4χρονης – Το ξέσπασμα του Ευαγγελάτου και τα νέα στοιχεία

 

Η 5χρονη περίμενε σε ένα σημείο πριν ξεκινήσει το μάθημα ιππασίας. Κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής της μητέρας της και κατευθύνθηκε στον στάβλο να παίξει με τα άλογα. Εκεί, ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής βρήκε την ευκαιρία να την προσεγγίσει, κατέβασε το εσώρουχο και προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

 

 

Ωστόσο, ο χώρος που γίνονταν τα μαθήματα ιππασίας φαίνεται ότι δεν είχε άδεια λειτουργίας, ενώ και ο Πακιστανός δεν ασφαλιζόταν, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News, ο οποίος μάλιστα ξέσπασε σε συνομιλία που είχε με τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη.

 

 

«Είναι σχολή ιππασίας;», ρώτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη του στάβλου στο Κορωπί, Αλέξανδρο Πηνιαλίδη, βλέποντας την επιγραφή στην είσοδο του χώρου. Ο δικηγόρος απάντησε ότι αυτή είναι μια ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί και ο παρουσιαστής αντέδρασε έντονα.

 

«Δεν είμαι δικηγόρος της επιχείρησης, από σήμερα το πρωί έχω αναλάβει την εκπροσώπηση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, όπως αντιλαμβάνεστε δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Αν εγώ έχω ένα παιδί και ντραπώ να ζητήσω την άδεια, γιατί το γράφει απ’ έξω και μπω, αυτό με παρασύρει. Εμείς από την έρευνα που κάναμε δεν βρήκαμε αυτός ο χώρος να έχει καμία άδεια για να είναι σχολή ιππασίας, ιππικό κέντρο ή οτιδήποτε άλλο. Είναι ένας στάβλος που ο ιδιοκτήτης έχει γράψει απ’ έξω σχολή ιππασίας», τόνισε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ο κ. Πηνιαλίδης απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τον δράστη και αν αυτός ήταν ασφαλισμένος να εργάζεται εκεί και είπε: «Ξεφεύγουμε από το μείζον ζήτημα της υπόθεσης, η οποία είναι μια υπόθεση κακουργηματικού χαρακτήρα. Πρόκειται για μια πράξη που μας εξοργίζει».

 

 

Ο παρουσιαστής τόνισε πολλάκις ότι πρόκειται για έναν στάβλο και επέμεινε στα ερωτήματά του, τα οποία όπως επεσήμανε «είναι συγκεκριμένα».

 

«Το ερώτημα μου είναι αν ο ιδιοκτήτης έχει πάρει όλα τα μέτρα και τις άδειες που πρέπει για να κάνει αυτό που κάνει και να ελέγξει το προσωπικό του. Αν είναι ένας στάβλος που απ’ έξω γράφει σχολή ιππασίας, αν είναι ένας Πακιστανός που δουλεύει ανασφάλιστος και να παίρνει χρήματα τα οποία έχει παραστατικό για να τα πάρει, αν όλα τηρούνται όλα καλά, αν όμως όχι…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

 

 

«Ως προς την επιχείρηση δεν είμαι σε θέση να σας δώσω πληροφορίες, ως προς την ιδιότητα του συγκεκριμένου αλλοδαπού, δεν πρόκειται ούτε για νόμιμα, ούτε για παράνομα εργαζόμενο. Πρόκειται για ένα νεαρό παιδί που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή. Καταδικάζουμε την πράξη και μάλιστα ο ιδιοκτήτης του χώρου, μόλις ειδοποιήθηκε από τη μητέρα του παιδιού, συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τον φερόμενο δράστη».

 

 

 

Διαβάστε επίσης »