Υπόμνημα στον εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ασυνόδευτων ανηλίκων

Newsteam 0 Comments

δικαστηριο

Υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κατέθεσε σήμερα η ειδική γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Ειρήνη Αγαπηδάκη, ζητώντας τη διερεύνηση όσων είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση ασυνόδευτων παιδιών.

Υπόμνημα στον εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ασυνόδευτων ανηλίκων

«Ήρθα σήμερα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών για να ζητήσω την πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών που προκύπτουν από πρόσφατα δημοσιεύματα και αφορούν ενδεχόμενες έκνομες πράξεις που τελέστηκαν κατά την περίοδο 2017-2018 σε βάρος ασυνόδευτων ανηλίκων. Δεν πρέπει να μείνει τίποτε στο σκοτάδι, χωρίς διερεύνηση», σημειώνει σε γραπτή δήλωσή της η κ. Αγαπηδάκη.Λίγη ώρα αργότερα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί η βασιμότητα δημοσιευμάτων για ενδεχόμενες έκνομες πράξεις που τελέστηκαν κατά την περίοδο 2017-2018 σε βάρος ασυνόδευτων ανηλίκων.

Η Εισαγγελία παρενέβη και καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων πολλά προσφυγόπουλα φέρονται ότι αρνήθηκαν να πάνε ξανά στο σπίτι γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »