Καταδικασμένος για ναρκωτικά και ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ήταν ο 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την 83χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενώ ο εισαγγελέας της Πρέβεζας άσκησε στον 40χρονο Πακιστανό, δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Την ίδια ώρα αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η 83χρονη έπεσε και θύμα βιασμού.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος ζήτησε 58ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Την ηλικιωμένη την εντόπισε γειτόνισσα γυμνή στο κρεβάτι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 40χρονος είχε εργασιακή σχέση με την άτυχη ηλικιωμένη και αυτό εξηγεί πώς δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι.

Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι ο 40χρονος Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι είχε σχέσεις με την ηλικιωμένη, η οποία εντοπίστηκε γυμνή και δίχως να έχει τις αισθήσεις της από μια γειτόνισσα η  οποία ανησύχησε επειδή δεν την είχε δει για αρκετή ώρα.

0 40χρονος Πακιστανός

Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω των χτυπημάτων που είχε δεχτεί η 83χρονη, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

0 40χρονος Πακιστανός

Πηγή: agriniopress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξυλοκόπησαν 83χρονη στο σπίτι της – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πληροροφρίες από kede

Διαβάστε επίσης »