Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επιβλήθηκε σε 31χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας είκοσι κατηγορίες που αφορούσαν την σεξουαλική κακοποίηση και επίθεση των ανήλικων παιδιών της συντρόφου του, εκ των οποίων το ένα έσπασε τη σιωπή του τρία χρόνια μετά, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για τις αποτρόπαιες πράξεις τους. 

Χτυπούσε και κακοποιούσε σεξουαλικά

  • Τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης στρέφονταν κατά των δύο ανήλικων παιδιών της συντρόφου του, με το ένα κοριτσάκι να ήταν ηλικίας 10-13 ετών και το άλλο ηλικίας 11- 14 ετών, ενώ τα αδικήματα της κοινής επίθεσης στρέφονται εναντίον και των τριών παιδιών της.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στην απόφαση του Δικαστηρίου, τον Φεβρουάριο του 2020, λήφθηκε αναφορά στην Αστυνομία από το Γυμνάσιο στο οποίο φοιτούσε η μια από τις ανήλικες, ότι αυτή ανέφερε στην καθηγήτρια της πως δέχεται σωματική βία από τη μητέρα της, αλλά και από τον κατηγορούμενο, σύντροφο της. Επιπλέον η ανήλικη ανέφερε ότι είναι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον κατηγορούμενο.

Μέλη της Αστυνομίας ανέλαβαν άμεσα τη διερεύνηση της υπόθεσης και στο σχολείο της ανήλικης μετέβη οικογενειακή Σύμβουλος από το Σπίτι του Παιδιού, όπου σε συνάντηση που είχε… της ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος προέβαινε σε άσεμνες πράξεις. Ακόμη ανέφερε ότι τόσο η ίδια όσο και τα αδέλφια της, δέχονταν σωματική βία από τη μητέρα τους και τον κατηγορούμενο.
Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »