Τόλης Λελεκίδης
• 17/10/2021 – 14:43

Χρήστος Μελέτογλου: Σχεδιασμός αθλητών και προπονητές πρώτη προτεραιότητα

Ο Χρήστος Μελέτογλου θα έχει συναντήσεις και με τους νέους συντονιστές του μοντέλου διάρθρωσης του ΣΕΓΑΣ.

Χρήστος Μελέτογλου: Σχεδιασμός αθλητών

Σήκωσε μανίκια ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Μελέτογλου, που τη Δευτέρα θα βρίσκεται και επίσημα στο γραφείο στην Ομοσπονδία.

Οι πρώτες προτεραιότητες είναι ο σχεδιασμός των αθλητών και αθλητριών για τη νέα σεζόν και οι προπονητές. Και αν στο πρώτο κομμάτι είναι πιο ξεκάθαρο με τον σχεδιασμό που έχει ανακοινωθεί για να μπουν οι αθλητές στις κατηγορίες, στο δεύτερο είναι λίγο πιο πολύπλοκο. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήδη μέσα στο Σαββατοκύριακο έχουν ετοιμαστεί όλα από τον νέο τεχνικό διευθυντή.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τη Διοίκηση και τον επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Αγωνιστικού Σχεδιασμού Κώστα Κεντέρη και με τους νέους συντονιστές και τον νέο τεχνικό αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων Στέφανο Ματάκη. Σκοπός είναι να εξασφαλιστεί το μπάτζετ που θα δοθεί από τη Διοίκηση σε αθλητές και προπονητές και να πάει στην τελική του μορφή ο σχεδιασμός αθλητών και προπονητών προς έγκριση από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα, στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς η σεζόν τρέχει.

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, ν’ αναφέρουμε πως σύμφωνα με ότι είχε ανακοινωθεί, υπάρχει μέριμνα για τις αθλήτριες του βάδην που είχαν πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που είχε γίνει στο Ποντεμπράντι. Φυσικά, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που είχε καταλάβει και την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, θα μπει στην Α’ κατηγορία, ενώ η Κυριακή Φιλτισάκου, η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Ευσταθία Κουρκουτσάκη, που συνέθεσαν την Εθνική ομάδα μαζί με την Ντρισμπιώτη, αναμένεται να μπουν στη Β’ κατηγορία.

Σύμφωνα με το ράνκινγκ στα 50χλμ. βάδην θα μπει και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, αλλά και θα υπάρξει στήριξη στον Κώστα Δουβαλίδη, που το μεγαλύτερο διάστημα ήταν τραυματίας, αλλά κατάφερε να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Athletics - TrackΔιαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »