Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε το μοντέλο

Χριστίνα Κεφαλά: Ο Αλέξης έχει εμμονή με τον Τζέιμς - Το σχόλιο για τα «όπλα» μου ήταν πλάκα (vids)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Love it», η πρώην παίκτρια του Survivor, Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μίλησε για τους συμπαίκτες της, τις ίντριγκες, αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει για τα… όπλα της.

«Είμαι λίγο στεναχωρημένη που αποχώρησα. Μετά την ένωση που ήρθα κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη, τα παιδιά απομακρύνθηκαν. Ο Τζέιμς δεν θα τους έλεγε ποτέ πάμε να ψηφίσουμε τη Χριστίνα, θα το πήγαινε διπλωματικά. Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην καλύβα επειδή είχαν απλωθεί πολύ κι έτσι πήγα και κοιμήθηκα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα, για να φανεί ότι εγώ έχω το πρόβλημα. Δεν κατηγόρησα τον Νίκο για τον τραυματισμό μου, ότι το έκανε επίτηδες. Με πείραξε που όταν γύρισα από το νοσοκομείο ο Νίκος δεν μου ζήτησε συγγνώμη. Γύρισα κι έλεγαν… γύρισε κι αυτή. Δεν τους άκουσα να τα λένε αυτά, αλλά αυτό εισέπραξα», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα Κεφαλά πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Τζέιμς με κατέβασε δύο φορές από τη βάρκα και μου το χτύπαγε σε δύο συμβούλια. Ο Γιώργος κάτι είχε πει στα παιδιά, είχε έρθει διαβασμένος. Όταν είπα στην Άννα Μαρία ότι δημιουργεί προβλήματα ο Γιώργος μου είπε εσύ μη μιλάς, είσαι καινούργια. Ο Σάκης με τον Νίκο ήρθαν μούρη με μούρη. Δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω ότι τον Νίκο τον προκάλεσε ο Σάκης. Ο Σάκης δεν είναι και το πιο  ήρεμο παιδί. Ο Σάκης έλεγε ότι δεν είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι λίγο για τη λεζάντα και το φαίνεσθαι, μπορεί να εκμεταλλευόταν καταστάσεις για να φανεί».


Διαβάστε επίσης »