Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μια σειρά δημοσιεύσεων στο Twitter θέλησε να απαντήσει -με σκληρό τρόπο- σε όλους όσους σχολιάζουν συνέχεια τα λεγόμενα του.

Στο επίκεντρο αρνητικών, αλλά και ειρωνικών σχολίων έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ύστερα από προκλητική ανάρτησή του, μέσω της οποίας μιλούσε για… δημιουργία Harrods στην Ελλάδα, αλλά και για όσα άκουσε για την παρουσία του στο Ντουμπάι.

Ποστάροντας στα ελληνικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στους επικριτές του, γράφοντας μεταξύ άλλων, πως όποιος δεν έχει ζωή, ασχολείται με την ζωή των άλλων, όπως και ότι λυπάται αυτούς που σχολιάζουν την καθημερινότητά του.

Ξέσπασμα Τσιτσιπά στο Twitter: Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με των άλλων

«Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων. Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω», έγραψε αρχικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και συνέχισε: «Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω».

«Θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν», ήταν το επόμενο tweet του Τσιτσιπά και κατέληξε: «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό», προσθέτοντας «Ο καθένας με τη διαταραχούλα του».

Δείτε τις δημοσιεύσεις:

Διαβάστε επίσης »