Η Ναταλία Τσαλίκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

Ξέσπασε η Τσαλίκη –

Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo καθώς και τις δυσκολίες στον θεατρικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Τσαλίκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με στεναχωρεί που όταν παρουσιάζεται ένα γεγονός δίνουμε λιγότερη έμφαση και σημασία στο ίδιο το γεγονός και περισσότερη στο τι θα πούμε. Γινόμαστε αυτόκλητοι κριτές, καταδικάζουμε, διχαζόμαστε, παίρνουμε θέσεις και γίνεται ένα είδος ριάλιτι πάνω στο metoo, το οποίο υποβαθμίζεται τελικά. Μας ενδιαφέρει πιο πολύ το γύρω γύρω».

«Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές στο θέατρο και γι΄αυτό πήρα αμέσως θέση όταν ξεκίνησε το metoo. Είπα καλά «κάνουν και μιλάνε και εκτίθενται». Πρέπει να τους σεβαστούμε. Είναι πολύ δύσκολο και γενναίο το να μπορείς να εκθέτεις τα τραύματά σου έτσι».

«Καλό είναι όλο αυτό να μην ξεχαστεί. Γι΄αυτό και συνεχίζουμε να μιλάμε αλλά να είναι αυτή η πρόθεση και να μην αναμασάμε ποιος έκανε τι σε ποιον. Να δημιουργηθεί ένα πεδίο που να συνεχίζουν οι άνθρωποι να εκδηλώνονται και να εκφράζουν αυτά που έχουν περάσει. Οι μελλοντικοί καταχραστές εξουσίας θα μαζευτούν αν μιλάνε οι άνθρωποι και θα το σκεφτούν δύο και τρεις φορές
Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »