πατέρας

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο πατέρας της Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Ξεσπά ο πατέρας της

«Ετοίμαζε τον γάμο της. Δύο πράγματα για τους γονείς είναι χειρότερα, ο θάνατος και η φυλακή που είναι σαν απώλεια. Η ψυχολογία της δεν είναι καλή. Από όσο ξέρω το παιδί  μου δεν της  αρμόζει η κατηγορία.

Πριν από δύο χρόνια είχε ειπωθεί από την Έλενα ότι ο σύντροφός της κάνει χρήση και ήταν ο λόγος χωρισμού», ανέφερε αρχικά ο πατέρας της.

«Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τα παιδιά μου. Δεν καπνίζουμε, δεν πίνουμε. Δεν θα πω τα τετριμμένα, είναι ένα καλό παιδί με αρχές. Επειδή ξέρω τον χαρακτήρα της δεν υπήρχε περίπτωση να γνωρίζει ότι γίνεται διακίνηση και να σκορπά θάνατο. Αν την ξέρατε είναι παιδί που σκορπούσε τη ζωή.

Αν ήξερε ότι ο σύντροφός της έκανε κάτι αξιόποινο, δεν θα καθόταν στο σπίτι να φτιάχνει παστίτσιο, θα πήγαινε σε ένα λαγούμι στον Ταΰγετο να κρυφτεί.

Όταν το παιδί σου σε διαβεβαιώνει ότι το παιδί σου είναι ευτυχισμένο με αυτόν τον άνθρωπο, βλέπεις ότι είναι νορμάλ, το δέχεσαι», πρόσθεσε ο πατέρας της Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του spoilers.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »