Η σύζυγός του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση, Τέτα Καμπουρέλη, μίλησε ζωντανά στον ΑΝΤ1 και το «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Παρασκευής και τόνισε ότι ο σύζυγός της είναι θύμα και όλα έγιναν προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση.

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο.

Ξεσπά η Τέτα Καμπουρέλη: Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση

Υπάρχει μόνο αυτό το DNA που λένε. Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα. Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε. Γιατί πρέπει να κλείσει η υπόθεση.

Δεν γίνεται με ένα κατσαβίδι να ανοίγει μία τράπεζα. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Δεν είναι αναστάτωση. Είμαστε όλοι κομμάτια. Εγώ θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου είναι αθώος, αλλά δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μου. Μας παρακολουθούσαν μήνας. Όλους τους παρακολουθούσαν, όσους είχαν θυρίδες. Θέλω να μας στηρίξει ο κόσμος. Δε μπορεί ένας άνθρωπος με ένα κατσαβιδάκι να ανοίξει μία τράπεζα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Τέτα Καμπουρέλη.

Το αναδημοσιευμένο άρθρο, εμφανίστηκε πρώτα στο makeleio.gr

Διαβάστε επίσης »