Προσοχή: πρόκειται για πολύ σημαντικό σπόιλερ.
Εάν συνεχίσετε την ανάγνωση, θα μάθετε ποιος θα είναι ο νικητής του MasterChef 2019, που θα δούμε στις οθόνες μας την επόμενη εβδομάδα.

Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε το μεγάλο τελικό του MasterChef, ο οποίος θα κρύβει εκπλήξεις, ξεκινώντας από την Δευτέρα. Την πρώτη μέρα, οι δύο φιναλίστ, θα ταξιδέψουν εκτός Ελλάδος, με μαγειρικές δοκιμασίες στην Ισπανία, όπου θα πρέπει μεταξύ άλλων, να αντιγράψουν πιάτο ενός διακεκριμένου σεφ!

Την Τρίτη, θα επιστρέψουν πίσω στην Αθήνα για τις τελευταίες εγχώριες δοκιμασίες, οι οποίες θα είναι οι πιο απαιτητική όλης της σεζόν, καθώς θα πρέπει να συνδυάσουν την τεχνογνωσία μαζί με τη δημιουργικότητά τους, την ίδια ώρα που οι απαιτήσεις των κριτών θα είναι.. στα ύψη!

Η τελική δοκιμασία, που θα κρίνει το νικητή μετά από συγκέντρωση πόντων βαθμών,
θα γίνει μπροστά στον Φίλιππο Χρονόπουλο – τον Έλληνα διακεκριμένο Chef – ο οποίος αυτή τη στιγμή εργάζεται στο βασιλικό παλάτι του Παρισίου της Γαλλίας (Palais Royal).


Διαβάζονται επίσης:
  MasterChef: Σε ποιον είπε η Σπυριδούλα «Μη το συνεχίζεις, δεν είναι αστείο»
  MasterChef: ΣΟΚ - Έτσι αποκαλούσαν τη Σπυριδούλα!

Αν και η παραγωγή έχει φροντίσει, ώστε ο τελικός νικητής να ανακοινωθεί σε ζωντανή μετάδοση, έχουν έρθει ήδη οι πρώτες πληροφορίες στο spoilers.gr, που αναφέρουν πως ο Μανώλης θα είναι ο Έλληνας MasterChef 2019 !

Τι λένε στο twitter για το MASTERCHEF:


Τι λένε στο twitter για το MASTERCHEF:

Διαβάστε επίσης »