Ο σεξουαλικός μαραθώνιος συμβαίνει στις ακτές της Αυστραλίας, θα διαρκέσει πολλές μέρες, ενώ θα περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους.

Ενώ τα νερά στα ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ είναι παρθένα και όμορφα, συμβαίνει κάτι… «άγριο».

Οι θαλάσσιες χελώνες συγκεντρώνονται στο Bundaberg κοντά στο νησί Lady Elliot για το «όργιο» τους, το οποίο θα τις βοηθήσει ώστε να αναπαραχθούν.

Ξεκίνησε ο ετήσιος ερωτικός μαραθώνιος θαλάσσιων χελωνών: Θα διαρκέσει μέρες με πολλές εναλλαγές συντρόφων

Σύμφωνα με το ABC, αυτός ο ετήσιος μαραθώνιος σεξ θα διαρκέσει για μέρες και θα περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους.
Αφού γίνει όλη η έντονη και… παθιασμένη διαδικασία, τα θηλυκά θα κολυμπήσουν και θα αποθηκεύσουν το σπέρμα για μήνες έως ότου είναι έτοιμα να γεννήσουν τα αυγά τους.

Αυτό επιτρέπει στη χελώνα την ευκαιρία να γεννήσει όσο το δυνατόν περισσότερους απογόνους και θα υπάρξουν πολλοί μπαμπάδες όταν γεννηθούν οι νεοσσοί.

Αυτή η διαδικασία είναι τόσο έντονη για τα θηλυκά που χρειάζονται χρόνια για να επιστρέψουν.

Ποιους κινδύνους περιλαμβάνει η διαδικασία
Αυτός ο… διαφορετικός μαραθώνιος έχει τους κινδύνους του, καθώς το συνεχόμενο σεξ μπορεί να κάνει τα ζώα πιο αργά λόγω κούρασης, γεγονός που τα καθιστά ιδανικό στόχο για καρχαρίες.

Ο Limpus, επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος απειλούμενων υδρόβιων ειδών του Τμήματος Περιβάλλοντος και Επιστημών του Κουίνσλαντ, δήλωσε στο ABC: «Συχνά τις βλέπουμε να μπαίνουν σε ρηχές περιοχές, σε λιμνοθάλασσες και υφάλους.  Υποψιαζόμαστε πως αυτό το κάνουν για να μην πάνε σε βαθιά νερά όπου έχει πολλούς καρχαρίες».

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι χελώνες ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσουν σε αυτά τα νερά, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί «περιοχές flirting».

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιούν τα μαγνητικά πεδία της Γης για να μάθουν πού να πάνε και να οργανωθούν!

Σχετικό νέο:

Ποιοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στο...Σημείο συνάντησης αυτήν την εβδομάδα;


Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στις 00.15 το βράδυ, έρχονται στην ΕΡΤ δυο γυναίκες που δεν εμφανίζονται συχνά σε τηλεοπτικά πλατό για να μας χαρίσουν μία ξεχωριστή και ειλικρινή κουβέντα, μακριά από κάθε είδους ταμπού. Ο λόγος για τις Βίκυ Βολιώτη και Ευδοκία Ρουμελιώτη, οι οποίες μιλούν με μια πρωτόγνωρη οικειότητα για έρωτες, παιδιά, επαγγελματικές “ταμπέλες”, χρήματα, επιτυχίες και αποτυχίες και εν γένει μαθήματα ζωής.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για τις σπουδές της στην Θεολογική Σχολή, την βαθειά αγάπη για την μητέρα της που έχασε πριν λίγα χρόνια, τον αγώνα να μπορέσει να δωρίσει τα όργανά της όταν την έχασε αλλά και για το όνειρο να γίνει κριτικός θεάτρου,. Αφηγείται, επίσης, πως βρέθηκε στον πρώτο της μεγάλο ρόλο και τι μετανιώνει από την εκείνη την περιόδο.

Η Βίκυ Βολιώτη, μιλάει για την διαπολιτισμική της οικογένεια, αφού η μαμά της ήταν Γερμανίδα και ο μπαμπάς της Έλληνας και το πώς ένιωθε ως παιδί που μεγάλωνε με τόσες διαφορές πολιτισμών μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Αναφέρεται και στην ηρωίδα Ηρώ του “Λόγω Τιμής” και κατά πόσο άλλαξε τη ζωή της. Για πρώτη φορά μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την κόρη της Άννα, τη διαδικασία της υιοθεσίας της και πως βίωσε η ίδια τη μητρότητα. Τέλος, αναλύει γιατί πίστευε από μικρή ηλικία ότι θα υιοθετήσει και δεν θα αποκτήσει βιολογικό παιδί.

Στο “Σημείο Συνάντησης”, στις 26 Οκτωβρίου στις 00.15, στην ΕΡΤ, η αφήγηση γεγονότων και η κουβέντα που γίνεται καλύπτουν μία πληθώρα συναισθημάτων που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!”

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »