Διασκεδαστής ο Κιάμος… αλλά αυτά τα κοντινά στη μούρη του όταν τραγουδάει… τι τα θέλατε; Ζοριζόταν τόσο πολύ για να βγάλει φωνή… λές και ήθελε να πάει για το “χοντρό” του και δεν τον άφηναν. Αποτέλεσμα; Να τον δούν κοντά στις 120.000 τηλεθεατές μετά τη μίακαι μισή το βράδυ, όταν όλοι οι “απέναντι” είχαν τελείωσαν.

 

Ξεκίνησε νωρίς η πτώση;

 

  • Όμως το θέμα δεν ήταν χθές ο Κιάμος. Ούτε καν ο Παπαδόπουλος που βρέθηκε για ένα ακόμη Σάββατο στον πάτο του βαρελιού της τηλεθέασης. Το θέμα είναι το πόσο ανακόλουθοι είναι όλοι εκείνοι που έγραφαν προχθές στην πρεμιέρα ότι “Σάρωσε η Φάρμα”, “Πάτησε το Μάστερ σέφ” και άλλες μπούρδες. Άσχετοι. Ερασιτέχνες.

 

 

Και χθές τι έγινε; Σήμερα τι θα γράψετε; Πώς ανέβηκε πολύ όταν τελείωσε το μαγειρικό ριάλιτι; Γλύφτες.

Χθές λοιπόν στο πρώτο “κράς τέστ” οι διαφορές των δυο προϊόντων σε τέταρτα έφτασαν και τις δέκα μονάδες. Ακόμη και στον μέσο όρο το “Masterchef” είναι πάνω απο τη “Φάρμα”. Μια παραγωγή φτηνή… πολύ… και βαρετή τόσο που ακόμη και στο αγώνισμά ο Ιατρόπουλος κάποια στιγμή στα γενικά πλάνα φαινόταν να τον έχει πάρει. Πόσο μάλλον οι τηλεθεατές. Κι αυτός ο Τανιμανίδης; Μεγάλο ταλέντο στο να μας κοιμίζει ρε μάγκες. Που τον βρήκατε; Δώρο σε σαμπουάν ήταν ή σε απορρυπαντικό;

 

Δείτε την τηλεθέαση αναλυτικά…

 

 

Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »