Χάρης Σεφερλής

Χάρης Σεφερλής: Ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά μεγάλωσε. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, βλέπαμε τον Χάρη σε παραστάσεις των γονιών του, να κάθεται στην πρώτη σειρά και να παρακολουθεί, όμως τα θέατρα προς το παρόν είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού.

Χάρης Σεφερλής: Ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος

Χάρης Σεφερλής: Πως είναι σήμερα ο γιος του Μάρκου και της Έλενας

Γιος του Μάρκου Σεφερλή

Σε πρόσφατη συνέντευξή, ο Μάρκος Σεφερλής ρωτήθηκε τον λόγο που κάθεται πάντα στην πρώτη σειρά ο γιος του, Χάρης. Εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: «Για να βλέπει τους μορφασμούς και τις εκφράσει μου. Πολλές φορές, επειδή οι δυο μας έχουμε κώδικες, από το σπίτι, που τους χρησιμοποιούμε και κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά εγώ «παίζω» με τον Χάρη και είναι μια διαδικασία που μας αρέσει. Η Έλενα μου είπε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω πολλά χρόνια πριν, μου δίνει “πόντους”, παίρνω από αυτή την παράσταση, από αυτή την ερμηνεία. Κάποια πράγματα πλέον έχουν γίνει πολύ εύκολα για μένα κι αυτό δεν μου αρκεί».

Ρίξαμε μία ματιά στους προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram της Έλενας και του Μάρκου και παρατηρήσαμε μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του γιου τους. Πραγματικά, δεν θα πιστεύετε πόσο μεγάλωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γιο του Μάρκου Σεφερλή:

Γιος του Μάρκου Σεφερλή

Γιος του Μάρκου Σεφερλή

πηγη: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »