Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το κλίμα ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, να είναι αρκετά τεταμένο.

 

Xάρης Βαρθακούρης για την κόντρα με τον Μικρούτσικο: Με τον Ανδρέα…

 

 

Ο ίδιος ο Χάρης Βαρθακούρης φρόντισε να… ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την κόντρα τους, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

 

 

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θέλει όταν είμαστε στο πλατό να έχει την τελευταία κουβέντα. Δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο το κάνει, μπορεί ενδεχομένως και να με προσβάλει, μπορεί να με μειώσει, δεν είναι ότι είμαι βλάκας και δεν το αντιλαμβάνομαι, το προσπερνάω… Δεν έχει νόημα να ανταποδώσω. Δεν έχει νόημα να ανοίξω διάλογο εκείνη τη στιγμή σε ζωντανή εκπομπή, που μας βλέπει η μισή Ελλάδα. Χαμένος θα βγω, ακόμη κι αν κερδίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έγκυος για τρίτη φορά!

Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για τη Hilary Duff, καθώς είναι για τρίτη φορά έγκυος.

 

 

 

 

 

 

Η γνωστή τραγουδίστρια πρόκειται να επισφραγίσει γι΄ακόμα μια φορά την αγάπη της με τον σύζυγό της, Matthew Koma, με τους δυο τους πραγματικά να ανυπομονούν!

 

 

 

 

 

Η Hilary Duff τον Ιούνιο του 2018 γέννησε το πρώτο παιδί τους, την μικρή Banks Violet, ενώ η ίδια έχει ακόμα ένα γιο από τον πρώτο της γάμο, τον 8χρονο Luca. Η Hilary Duff και ο Matthew Koma είναι ζευγάρι από το Δεκέμβριο του 2017.

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »