Χαρμόσυνα είναι τα νέα για τον Νίκο Μάνεση, καθώς για ακόμη μια φορά ήρθε πρώτος στην πρωινή ζώνη. Ο έμπειρος δημοσιογράφος από ότι φαίνεται είναι ο απόλυτος κυρίαρχος κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς η τηλεθέαση βρίσκεται πάντα στα ύψη.

Οι τηλεθεατές είναι πιστοί στο ραντεβού τους και βρίσκονται μπροστά από την μικρή οθόνη του Alpha, προκειμένου να τον απολαύσουν και να γίνουν μέρος της εκπομπής του. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να στοχοποιήθηκε λόγω της καθημερινής πρωινής εκπομπής, ωστόσο το κοινό δε δίνει βάση σε ό,τι λέγεται.

Χάος με τον… Νίκο Μάνεση στον Alpha – Έκανε το απίστευτο

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen, η εκπομπή του Νίκου Μάνεση σημείωσε στο δυναμικό κοινό 24,9%, με αποτέλεσμα να βγει για ακόμη μια φορά πρώτος στο γενικό πίνακα της πρωινής ζώνης. Δείτε τα νούμερα των υπόλοιπων προγραμμάτων παρακάτω:

Πρωινή ζώνη

Open: Έλα Χαμογέλα 12,1
Alpha: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 24,9
ΣΚΑΙ: Σαββατοκύριακο παρέα 8,2
Mega: Οι μικρομεσαίοι 7,8
ΑΝΤ1: Οι μεν και οι δεν (Ε) 8
Star: Αρχηγός από κούνια 16,4

Σχετικό νέο:

Απόψε στις 4 το πρωί ώρα Ελλάδος το δεύτερο ντιμπέιτ Ντ.Τραμπ-Τζ.Μπάιντεν

Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν θα βρεθούν απόψε αντιμέτωποι στο δεύτερο και τελευταίο προεδρικό ντιμπέιτ που θα διεξαχθεί στο Νάσβιλ του Τένεσι.

Μετά το πρώτο ντιμπέιτ η Επιτροπή Προεδρικών Ντιμπέιτ, άλλαξε τους κανόνες, ώστε να «προστατέψει» τον Τζο Μπάιντεν από τον διάλογο.

Αρχικά, το μικρόφωνο κάθε υποψηφίου θα απενεργοποιείται όταν απαντάει στην ερώτηση του συντονιστή ο αντίπαλός του. Κατόπιν βέβαια, στη διάρκεια του ανοιχτού διαλόγου τα μικρόφωνα θα είναι ανοιχτά.

Τον ρόλο συντονιστή θα έχει η  δημοσιογράφος του NBC, Κρίστεν Γουέλκερ, η οποία είναι οπαδός των Δημοκρατικών.

Η δημοσιογράφος που συντονίζει προεδρικό ντιμπέιτ, επέλεξε έξι 15λεπτες θεματικές.

«Η μάχη κατά του COVID-19», «Αμερικανική οικογένεια», «Η φυλή στην Αμερική», «Κλιματική Αλλαγή», «Εθνική ασφάλεια» και «Ηγετική ικανότητα».

Το ντιμπέιτ θα αρχίσει στις 4 το πρωί ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών, τα οποία θα προσφέρουν και διαδικτυακή μετάδοση.

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »