Απρόοπτο σημάδεψε στα Χανιά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Την ώρα που οι σύμβουλοι συζητούσαν μέσω τηλεδιάσκεψης κάποιος άλλος εμφανίστηκε στις οθόνες!Στα Χανιά οι δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν τηλεδιάσκεψη με θέμα “Έκφραση γνώμης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου: “ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΜΗΣ Α.Ε.Μ.Ε.Ε. στον ΑΓΙΟ ΟΝΟΥΦΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ της ΔΕ Ακρωτηρίου, ΔΚ Κουνουπιδιανών του Δήμου Χανίων”, όταν κάτι ξαφνικό συνέβη.

Χανιά: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο! Μπόυκαρε στην τηλεδιάσκεψη και έγινε…χαμός

Όπως αναφέρει το vimakritis.gr, έκπληκτοι οι δημοτικοί σύμβουλοι έβλεπαν στις οθόνες τους έναν πολίτη, και πιο συγκεκριμένα έναν περιφερειακό σύμβουλο, αλλά και… εκπρόσωπο της εταιρίας, η οποία έχει συμφέροντα επί του θέματος που συζητούσαν.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την “απορία” του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο οποίος ρώτησε τον πρόεδρο: “Βλέπουμε έναν καινούριο Δημοτικό Σύμβουλο και δεν ξέρω ποιος είναι και θα ήθελα να μας γνωρίσετε. Με τι ιδιότητα, κύριος Μανούσακας γράφει…”.

Για να απαντήσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δαμιανάκης: “Ο κ. Μανούσακας είναι ο ίδιος στην επιχείρηση και έχει ενδιαφέρον να ακούσει…”.

Το θέμα, όμως, δεν έκλεισε εκεί με αποτέλεσμα να υπάρξει αναταραχή για το αν θα έπρεπε να μιλήσει ο κ. Μανούσακας, ποιος του έδωσε τη δυνατότητα της εισόδου στην πλατφόρμα (μέσω κωδικών) κ.λ.π.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »