Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι στην υπόθεση διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ. που διερευνά η ΕΥΠ, εμφανίζεται το όνομα αξιωματικού ο οποίος υπηρετεί στην Ασφάλεια Χανίων. Για εμάς όμως που ερευνούμε την υπόθεση αυτή εδώ και μήνες δεν είναι τίποτε άγνωστο. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nassosblog, η ομάδα των βρώμικων αστυνομικών έχει εκβιάσει, πιέσει και κατηγορήσει παράνομα επιχειρηματία γνωστό της περιοχής, για έμπορο ναρκωτικών και χρήστη προκειμένου να τον έχει στο χέρι. Μάλιστα υπάρχουν φωτογραφίες και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πώς όλοι αυτοί βρισκόταν συχνά πυκνά στο μαγαζί του επιχειρηματία έτρωγαν έπιναν και όταν ο ιδιοκτήτης σταμάτησε τα χατήρια τον κατηγόρησαν για πρεζάκι.

Χανιά, ζωντανά:Η ΕΥΠ, οι βρώμικοί αστυνομικοί και τα χρεώματα σε επιχειρηματία

  • Και όχι μόνο αυτό. Ο επιχειρηματίας τους πήγε εξετάσεις απο το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, τα αποτελέσματα των οποίων ανέφεραν ότι δεν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών το τελευταίο εξάμηνο και παρ΄ολα αυτά δεν άνοιξε μύτη. 
  • Και όχι μόνο αυτό. Αλλά και οι εσωτερικές υποθέσεις που ανέλαβαν την υπόθεση πέταξαν για πολύ καιρό χαρταετό χωρίς να μαζέψουν τους επίορκους αστυνομικούς.

Η δικογραφία είναι στα χέρια μας. Μιλάμε για βρώμα με πολλούς εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με σχεδιάγραμμα ντοκουμέντο που δημοσιεύει το protothema ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη εμφανίζεται σε σχεδιάγραμμα της ΕΥΠ με όλους τους εμπλεκόμενους στην οργάνωση. Και δεν είναι μόνο αυτός…

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »