Τον Θεό του δεν είχε ένας  άνδρας στα Χανιά, ο οποίος παρίστανε τον γιατρό και είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… ιδιωτικό ιατρείο με θαυματουργές υπηρεσίες παρακαλώ.

 

Χανιά – Κομπογιαννίτης γιατρός έταζε θαυματουργές θεραπείες σε ασθενείς!

 

 

 

 

  • Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο  62χρονος άνδρας από την Αθήνα μαζί με τη 59χρονη σύντροφό του είχαν ενοικιάσει σπίτι στην περιοχή της Κισσάμου στα Χανιά, στο όποιο δέχονταν επισκέψεις ασθενών, στους οποίους μάλιστα συνταγογραφούσε φάρμακα.

 

 

 

 

 

Ο «μαϊμού» γιατρός παρίστανε τον Παθολόγο και οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν τη συγκεκριμένη υπόθεση, εντόπισαν στο σπίτι που είχε μετατρέψει σε ιατρείο, εκτός από ιατρικά εργαλεία, σημειώσεις που περιλάμβαναν πολλά επίθετα (περί τα 200), ανθρώπων από Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

 

 

 

 

 

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί ωστόσο, μιας και η έρευνα είναι σε εξέλιξη, αν τα άτομα αυτά είχαν ήδη μεταβεί στον χώρο του ή αν το ζευγάρι συγκέντρωνε πληροφορίες σε μία προσπάθεια να κάνει κρούση σε υποψήφιους…ασθενείς του και από άλλους νομούς εκτός από τα Χανιά όπου βρισκόταν η…βάση τους για το στήσιμο του παράνομου ιατρείου. Φυσικά, συνελήφθησαν και οι δύο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πληροφοριες απο cretapost

Πληροφορίες από nassosblog

Διαβάστε επίσης »