Κοινωνία

Πολλοί χρήστες του twitter tίθενται στο πλευρό του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη στην διαμάχη του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση.

Από τα κορυφαία τρεντ στο Twitter έχει γίνει το #με_τον_Βαξεβανη, με πολλούς χρήστες να τίθενται στο πλευρό του Κώστα Βαξεβάνη στην διαμάχη του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χαμός στο twitter με

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε ανοιχτή κόντρα με την Κυβέρνηση και ειδικότερα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένειά του.

Η κόντρα αυτή πλέον έχει φτάσει στα άκρα με τον ιδιοκτήτη του Documento να καλείται από την ανακρίτρια αρεοπαγίτη Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου προκειμένου να καταθέσει ως κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Novartis.

Ο Βαξεβάνης που σε άρθρο του που τιτλοφορείται ως εξής: « Μητσοτάκης στήνει τα δικά του ξερονήσια», δέχθηκε σωρεία μηνυμάτων συμπαράστασης από χρήστες του Twitter.

Μάλιστα το hashtag #με_τον_Βαξεβανη έχει φτάσει στα κορυφαία στην συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα και γενικότερα έχει γίνει ένας πραγματικός «χαμός»

«Το σκάνδαλο Novartis έχει μπει στο αρχείο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται πως θέλει να τιμωρήσει, να κυνηγήσει και να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους που ερευνούν, ελέγχουν την εξουσία, αποκαλύπτουν σκάνδαλα» είναι το νόημα όσων λένε οι οι χρήστες στις αναρτήσεις τους.

Κώστας Βαξεβάνης: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά Tweet

Αυτοί που κατηγορούν τον @KostasVaxevanis ετσιθελικα θα βρουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντί τους.Μετά από τόσο πόλεμο κ λάσπη,μέχρι κ απειλές για την ζωή του,ο Κώστας βγήκε αλώβητος κ πιο δυνατός κι αυτό είναι που δεν αντέχετε.Ε λοιπόν συνηθίστε το..#με_τον_βαξεβανη

— Chris (@aCHRIStos24) January 12, 2022

Εννοείται #με_τον_Βαξεβανη και τους ελάχιστους πλέον δημοσιογράφους που ασκούν το λειτούργημα τους όπως πρέπει, με πίεση προς την εξουσία. Η κατάντια της δικαιοσύνης στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο. Τυφλή μόνο στους απατεώνες,στους παιδεραστές,στους βιαστές και στα λαμόγια.

— Τετράγωνος Κύκλος (@SquareC1rcle) January 12, 2022

Η όλη φάση #με_τον_Βαξεβανη δεν βρωμάει απόπειρα φίμωσης, έχει απλώς μια Ασάνζ

— Χί Λάμδα (@x_lamda) January 12, 2022

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »