Όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν χθες είναι πέρα για πέρα αληθινά. Τα γυρίσματα των «8 λέξεων» σταμάτησαν λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Γεωργίου και των συνεργατών του πως μετακομίζουν στο Mega.

 

Ξαφνικός θάνατος των 8 λέξεων; Δεν θέλει τον Γεωργίου το κανάλι του Φαλήρου

 

 

Ο Κύπριος δημιουργός έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με τον ΣΚΑΪ. Λίγο μετά τη συμφωνία και την ανακοίνωση που έβγαλε το Mega απειλήθηκε με κόψιμο της σειράς.

 

 

 

Οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι και προσπάθησαν να βρουν συμβιβαστική λύση. Ο ΣΚΑΪ είχε φυσικά το πάνω χέρι… Καταγγέλθηκε η προηγούμενη σύμβαση, υπογράφθηκε νέα η οποία μείωσε τα επεισόδια κατά 140!

 

 

 

  • Όχι μόνο καθώς απ’ ότι έμαθα μειώθηκε πολύ και το μπάτζετ. Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει τόσο με τη διακοπή των επεισοδίων όσο με τις αμοιβές των ηθοποιών. Εκεί θα πέσει ο πέλεκυς και θα είναι βαρύς.

 

 

 

 

Δικαιολογημένα βέβαια καθώς οι ηθοποιοί θα παίξουν σε λιγότερα επεισόδια από αυτά που είχαν αρχικά συμφωνήσει. Απ’ ότι μαθαίνω η σειρά τελικά μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη νωρίτερα απ’ τον Ιούνιο που συμφώνησαν Γεωργίου – ΣΚΑΪ. Άλλωστε και οι δύο θέλουν να τελειώνει αυτή η συνεργασία μια ώρα νωρίτερα. Και κυρίως τα στελέχη του ΣΚΑΪ που θεωρούν πως ο Κύπριος δημιουργός δεν τους τίμησε με τη συμπεριφορά τους. Όσον αφορά στα γυρίσματα θα ξεκινήσουν και πάλι τον Φεβρουάριο ή το Μάρτιο. Οπότε και θα υπάρχει και σεναριακά ξεκάθαρη εικόνα για το φινάλε της σειράς.  

Διαβάστε επίσης »