Οι μέντορες ανέβηκαν στη σκηνή του «X Factor» σε ντουέτα – έκπληξη με τους παίκτες τους. Special guests της βραδιάς οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ. 

X-Factor: 7ο Live, 7 διαγωνιζόμενοι, 7 ντουέτα με τους coaches που γίνονται η μεγάλη πρόκληση της βραδιάς για όλους τους παίκτες.

Η Δέσποινα Βανδή την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει άλλη μια μεγάλη μάχη επί σκηνής στο «X Factor», η οποία είχε πολλές εκπλήξεις.

Στο έβδομο live έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε.

Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή μαζί με τους μέντορές τους, όχι για να ακούσουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού που με τη θετική ψήφο του αποφασίζει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ντουέτα – πρόκληση.

Ο Χρήστος Μάστορας όχι μόνο βρέθηκε επί σκηνής με τους δύο παίκτες του, αλλά υποδέχτηκε και τους δύο αγαπημένους του partners in crime, για να γίνουν μαζί… ΜΕΛΙSSES και να ταρακουνήσουν τη σκηνή του «X Factor».

Οι Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους είχαν αναθέσει στους παίκτες τους τα τραγούδια για το διαγωνιστικό μέρος, με τα οποία διεκδίκησαν την πρόκριση για το live της ερχόμενης εβδομάδας, με την αγωνία να κορυφώνεται, καθώς ο ανταγωνισμός κάθε εβδομάδα μεγαλώνει.

Ποιος κατάφερε να πείσει πως έχει το «X Factor» για να βρεθεί στη σκηνή και την επόμενη Πέμπτη και ποιος αποχώρησε;

Η αποχώρηση της βραδιάς

Προς το τέλος της βραδιάς έφτασε η δύσκολη στιγμή των αποτελεσμάτων.

Η Δέσποινα Βανδή κάλεσε παίκτες και μέντορες στην σκηνή και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού μέσα από το app του OPEN TV.

Οι AC2 (από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους) και η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη (από την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου) συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και βρέθηκαν προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν για άλλη μία φορά μπροστά στους κριτές και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ερμηνεύοντας τραγούδια της επιλογής τους.

Μετά την ψηφοφορία των κριτών, το συναρπαστικό ταξίδι του «X Factor» έφτασε στο τέλος του για τη Ζωή-Μισέλ Μπακίρη, με την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου να μένει χωρίς παίκτες.

Η σύνθεση των ομάδων

Χρήστος Μάστορας (Αγόρια 16-24): Γιάννης Γρόσης, Δημήτρης Παπατσάκωνας.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος (Κορίτσια 16-24): –

Μελίνα Ασλανίδου (Άνω των 25 ετών): Κωνσταντίνος Στίνης.

Γιώργος Θεοφάνους (Groups): Άνω – Κάτω, AC2, Liak & The Cover.

Δείτε στο playlist που ακολουθεί όλες τις εμφανίσεις από το 7ο Live Show του «X Factor»:

X-FACTOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ – Από το OPEN TV


Διαβάστε επίσης »