Η αγωνία κορυφώθηκε στο 6ο live show του «X Factor».

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε το σύνθημα και το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε άλλη μια μεγάλη μάχη επί σκηνής στο «X Factor», με πολλές εκπλήξεις.

Οι coaches Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους είχαν αναθέσει στους παίκτες τους τα τραγούδια της εβδομάδας και οι πυρετώδεις πρόβες συνεχίζονταν μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά, με στόχο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Σε κάθε live καθηλώνουν κριτές και κοινό, με την αγωνία να κορυφώνεται. Ποιος κατάφερε να πείσει πως έχει το «X Factor» για να βρεθεί στη σκηνή και την επόμενη Πέμπτη και ποιος αποχώρησε;

Όλοι έχουν πείσμα, ταλέντο και όνειρα, όμως μόνο ένας διαθέτει το «X Factor» και θα αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας 50.000 ευρώ και το «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records.

Ο Άρης Μακρής βρισκόταν μαζί με τους παίκτες στο backstage για να τους εμψυχώσει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Η αποχώρηση

Προς το τέλος της βραδιάς έφτασε η δύσκολη στιγμή των αποτελεσμάτων.

Η Δέσποινα Βανδή κάλεσε παίκτες και μέντορες στην σκηνή και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού μέσα από το app του OPEN TV.

Η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη (από την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου) και ο Γιάννης Τεργιάκης (από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα) συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και βρέθηκαν προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν για άλλη μία φορά μπροστά στους κριτές και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ερμηνεύοντας τραγούδια της επιλογής τους.

Οι κριτές κράτησαν την παράδοση που τους θέλει να ισομοιράζουν τις ψήφους τους και να αφήνουν την τελική απόφαση στο κοινό, το οποίο αποφάσισε ότι από το «X Factor» αποχωρεί ο Γιάννης Τεργιάκης από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Η σύνθεση των ομάδων

Χρήστος Μάστορας (Αγόρια 16-24): Γιάννης Γρόσης, Δημήτρης Παπατσάκωνας.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος (Κορίτσια 16-24): Ζωή-Μισέλ Μπακίρη.

Μελίνα Ασλανίδου (Άνω των 25 ετών): Κωνσταντίνος Στίνης.

Γιώργος Θεοφάνους (Groups): Άνω Κάτω, AC^2, Liak & The Cover.

Δείτε στο playlist που ακολουθεί όλες τις εμφανίσεις από το 6ο Live Show του «X Factor»:

X-Factor: αποχώρηση – Από το OPEN TV


Διαβάστε επίσης »