Voucher 200 ευρώ για laptop – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ -Συντάξεις και πληρωμές για ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, Δημόσιο-Η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Μαΐου στους συνταξιούχους, αναμένεται να ξεκινήσει από την Παρασκευή, 23 Απριλίου και να ολοκληρωθεί στις 29 Απριλίου.

Voucher 200 ευρώ για laptop – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ -Πληρωμή συντάξεων και πληρωμές για ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, Δημόσιο

NEWS Αναλυτικά, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής:

Voucher 200 ευρώ για laptop – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ -Συντάξεις και πληρωμές για ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, Δημόσιο-Κύριες και Επικουρικές Συντάξεις

Στις 23 Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 26 Απριλίου 2021, την Μεγάλη Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 27 Απριλίου 2021, την Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 28 Aπριλίου 2021, την Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Τα Κριτήρια Συμμετοχής για το voucher

Το πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά παιδιά και νέους ηλικίας από 4 έως 24 ετών. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, από το νηπιαγωγείο μέχρι και το πανεπιστήμιο.

Το βασικό κριτήριο συμμετοχής είναι η φόρμουλα του «ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος», το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 6.000 ευρώ. Το «ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα» προκύπτει από το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, τον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια και το αν μία οικογένεια είναι μονογονεϊκή ή όχι.

Έτσι, για παράδειγμα, για μία οικογένεια με δύο γονείς και δύο παιδιά, το ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα 6.000 ευρώ αντιστοιχεί σε μεικτό οικογενειακό εισόδημα 12.000 ευρώ. Για μία οικογένεια με δύο γονείς και ένα παιδί, αντιστοιχεί σε μεικτό οικογενειακό εισόδημα 10.500 ευρώ, ενώ για μία μονογονεϊκή οικογένεια με ένα παιδί, αντιστοιχεί σε μεικτό οικογενειακό εισόδημα 9.000 ευρώ.

Η Συμμετοχή & Η Εξαργύρωση
Για να δηλώσεις συμμετοχή στο πρόγραμμα, κάνεις είσοδο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος. Το Φυσικό Πρόσωπο που είναι ο αιτών υποβάλλει την αίτηση εκ μέρους της οικογένειας, εκπροσωπώντας το σύνολο αυτής, και αιτείται τη διαβίβαση των στοιχείων τους από τα πληροφοριακά συστήματα των φορέων του δημόσιου τομέα της παρ. 3.

Για την υποβολή της αίτησης απαιτείται υποχρεωτικά η προηγούμενη αυθεντικοποίηση του αιτούντος με τη χρήση των προσωπικών κωδικών – διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. (taxisnet).

Στην περίπτωση που πληρούνται οι όροι συμμετοχής, τότε το Voucher θα εκδίδεται με τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού. Στόχος είναι να υπάρξει μία πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία, ώστε η πλατφόρμα να ελέγχει αμέσως κατά πόσο ικανοποιούνται τα κριτήρια. Έτσι, αρκεί η εισαγωγή των στοιχείων του Taxisnet, ώστε να διαπιστώσει κανείς αν είναι δικαιούχος ή όχι.

Πώς θα εξαργυρώσεις το Voucher σου; Αν κάνεις την αγορά σου από φυσικό κατάστημα, τότε θα πρέπει να εκτυπώσεις τον ηλεκτρονικό κωδικό που αντιστοιχεί στο Voucher και να το έχεις μαζί σου. Αν προτιμήσεις ηλεκτρονική αγορά, τότε η εξαργύρωση θα γίνει με την αποστολή του ηλεκτρονικού κωδικού.

Σε περίπτωση που διαλέξεις ένα προϊόν με μεγαλύτερη τιμή από την αξία του Voucher (200 ευρώ), τότε η διαφορά καλύπτεται από εσένα.

Μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι 3 vouchers για την επιδότηση μίας και μόνο συσκευής. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που σε μία οικογένεια υπάρχουν 3 δικαιούχοι, τότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα 3 vouchers για την αγορά μίας συσκευής.

Voucher 200 ευρώ για laptop – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ -Συντάξεις και πληρωμές για ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, Δημόσιο-Οι παραγγελίες ξεκίνησαν!

«Κλείσε» από σήμερα το tablet, το laptop, ή το desktop που θέλεις και παράλαβέ τo άμεσα, μόλις ξεκινήσει η διαδικασία εξαργύρωσης, σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή στο χώρο σου!*

*Διαδικασία εξαργύρωσης: Tα vouchers αξίας 200€ θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους, από τις 12 Απριλίου έως τις 30 Ιουλίου, για την αγορά tablet, laptop, ή desktop. Όλες οι συσκευές που έχουν σήμανση «Ψηφιακή Μέριμνα» στο kotsovolos.gr, πληρούν όλα τα κριτήρια του προγράμματος και εγκρίνονται σταδιακά από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης της συσκευής που έχεις επιλέξει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να παραλάβεις άμεσα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή στο χώρο σου!

Αίτηση για voucher 200 ευρώ για λαπτοπ και pc – Τα ΝΕΑ για αναδρομικά και συντάξεις ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, Δημοσίου

Voucher 200 ευρώ-digital-access.gov.gr- Aνοίγει σήμερα η πλατφόρμα – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

 

Διαβάστε επίσης »